BEST Design Week je seminar dizajna i brendiranja koji se ove godine šesti put za redom održava u Beogradu od 28. maja do 4. juna u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST Beograd.


Studenti svih tehničko – tehnoloških i prirodno – matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu imaju priliku da učestvuju u radionicama i predavanjima eminentnih predavača iz oblasti brendiranja, grafičkog i web dizajna.

Prijave su otvorene do 20. maja.

Cilj projekta je da se studentima tehničko­tehnoloških i prirodno-­matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu omogući da savladaju ili usavrše principe dizajna i brendiranja.
Kroz interaktivan rad sa predavačima u softverskim programima studenti će tokom pet dan programa doći do finalnog dizajnerskog proizvoda.

Po završetku seminara, svi učesnici dobijaju sertifikat o učešću na BEST Design Week – u. Projekat su podržali Grad Beograd, Univerzitet u Beogradu i Arhitektonski fakultet.

BEST design WEEK se sastoji iz tri radionice:

Design Basic Course
Design Basic je namenjen studentima koji se do sada nisu susretali sa grafičkim i web dizajnom, a žele da nauče osnove dizajna kroz rad u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.
Želiš da naučiš rad u Photoshop­u i Illustrator­u? Prijavi se!

Desing Advanced Course
Design Advanced je namenjen studentima koji imaju osnovno znanje iz oblasti dizajniranja, brendiranja i 3D programiranja. Cilj radionice je da se usavrše postojeća znanja iz oblasti 3D progamiranja i animiranja. Učesnici izrađuju animaciju na zadatu temu tokom trajanja seminara, a potom se bira i pobednik najzanimljvije animacije. Arhitektonski fakultet je prepoznao značaj ove radionice i njenim polaznicima omogućio 2 ESPB boda.
Želiš da usavršiš svoja znanja u 3D programiranju? Prijavi se!

Web Design Course
Web dizajn radionice je namenjena svim studentima koji se bave grafičkim ili web dizajnom i imaju osnovno znanje iz oblasti dizjaniranja, brendiranja i korišćenja osnovnih programskih paketa. Cilj ove radionice je, da učesnici kroz timski rad, stečena nova znanja i veštine, naprave i prezentuju funkcionalni web sajt na zadatu temu.
Zanima te kako da napraviš web sajt? Prijavi se!


Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Postoje dve vrste ljudi - oni koji rade i oni koji pobiru slavu za napravljeno. Potrudite se da uvek budete u prvoj grupi jer je tu znatno manja konkurencija.“
Indira Gandi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava