au cedabudeodrzanOstali smo zatečeni! Prvo zbog toga što je profesor sa predmeta za automatsko upravljanje pitao studente za mišljenje kada bi bilo dobro da se ispit održi, iako smo ubeđeni da je imao privatnih razloga da pomeri ispit, ali nije mogao tek tako da ga promeni mimo zvaničnog rasporeda ispita. Drugo, iznenadilo nas je to "ĆE DA BUDE"! Neko će reći nismo na Filološkom fakultetu i u pravu ste, ali smatramo da jednom profesoru ne priliči ovakav način izražavanja a posebno ne u zvaničnim saopštenjima na sajtu katedre. Činjenica da pojedini predavači sa Katedre za Automatsko upravljanje umišljaju da su po nečemu posebni i da se izdvajaju od drugih predavača poznata je svima koji upišu Mašinac (pre ili kasnije), ali svakako ovakav način izražavanja nas je ostavio bez reči!

Komentari  

+2 #7 Lazar Mladenovic 29-06-2013 23:54
Meni samo nije jasno ko je vas ovlastio da nas stavljate Laziću na žulj??
Sad samo treba tamo da se pojavim sa bodićem-dva do šestice i da padnem zbog vas.
A to "će da bude" nije plod Lazićeve nepismenosti, nego lik je takav, sprda se i na predavanjima. A i što da ne, bolje i to nego da bude baksuz ko neki drugi profesori. A namestio je sistem da samo budala može da padne ispit. Ida, živ sam se pojeo kad sam saznao da neću položiti u prvom nego u drugom roku, idi begaj! (i ja sam nepismen,eto)
#6 Jole 25-06-2013 16:54
Tabandželiću, što si ti prepisao, to je druga priča!
+11 #5 MilosJ 18-06-2013 11:38
Nije mi jasno zasto stalno nekog prozivate? Ja sam student isto kao i Vi i mogu Vam reci da je prof ispao vise nego korektan ovog puta. To sto je mozda "pogresno" napisao recenicu ne daje za pravo da odmah nekog napadate i lecite frustracije. Samo da se zna nisam polozio AU (da ne ispadne polozio pa sad pametuje) i u istim sam govnima kao i svi ali moram biti realan. Svaka cast sto nam je izasao u susret i dozvolio koriscenje moodla inace ne bi skupio ni crkavicu za izlazak na ispit. Nadam se samo da covek nece citati ovaj naslov odnosno vest inace najebasmo!
+12 #4 Yonaii 18-06-2013 01:42
Ajde samo nastavite sa provociranjem.. .jos samo fali da prof. ukine i julski ispitni rok, tj da ukine pismeno polaganje... A svi koji malo bolje poznaju osobe iz studentskog parlamenta mogu sami da uvide da se ne radi o bas 'najbistrijim' osobama...tako da, ako ne mozes da pomognes-ne odmaži ostalima...
#3 Sava 18-06-2013 01:17
Ajde pobunite se vi iz parlamenta, kako je moguce da nam ukine jedan rok?!
+18 #2 Gramatika 18-06-2013 01:02
ce da bude nije gramaticki neispravno

Moze da se kaze na lepsi nacin, ali nije nepravilno!

Ne razumem sta je sporno u ovom obavestenju? Hocete da radite u 12h na 40 stepeni? Svasta... Pa covek hoce da vam izadje u susret vi se bunite.,..
-2 #1 student999 17-06-2013 23:38
Na sve to da se doda to sto smo ostali uskraceni za ,,zavrsni ispit,, u junu !!!! mozda nam uskrati i onaj u julu ako mu se hoce ..... strasno....

Nemate prava da postavite komentar.

„Kada jednom kreneš odustajati, to ti se pretvori u naviku.“
Vinsent Lombardi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava