czrkarijere_new_smallUniverzitet u Beogradu i Gradska Uprava grada Beograda pozivaju studente Mašinskog fakulteta da se uključe u program Univerzitetske radne prakse i prijave na otvorene pozicije u gradskim preduzećima i organizacionim jedinicama Gradske uprave. U programu Univerzitetske radne prakse u javnim i javnim komunalnim preduzećima učestvuje 20 gradskih preduzeća i 12 organizacionih jedinica Gradske Uprave u kojima će 197 studenata završnih godina i apsolvenata imati priliku da obavi četvoromesečnu stručnu praksu uz podršku mentora počevši od juna meseca 2011. godine.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem elektronskog formulara na sajtu Univerzitetskog Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu  www.razvojkarijere.bg.ac.rs. Na istom mestu nalazi se i integralni tekst konkursa koji sadrži detaljne opise i uslove za svaku poziciju kao i vodič kroz konkurs pripremljen radi lakšeg pronalaženja željene pozicije za obavljanje prakse. Mole se kandidati da na vreme pripreme uverenje o redovnom studiranju, koje im je neohodno prilikom prijavljivanja. Rok za prijave: 1. maj 2011. godine.

Uslove za konkurs odredio je Centar  za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu na osnovu dostavljenih informacija od Gradske uprave i  gradskih preduzeća. Nakon prvog kruga selekcije prijavljenih kandidata, koji će obavljati Centar za razvoj karijere, planirano je da se organizuje drugi krug, kako bi uprave sekretarijata i preduzeća organizovale intervjue sa potencijalnim kandidatima i donele konačnu odluku o njihovom angažovanju.

Studentima na praksi biće obezbeđeni markica za prevoz i topli obrok i u toku trajanja prakse neće imati troškove te vrste. Takođe, studentima i apsolventima, nakon završene prakse, izdaju se potvrde preduzeća o obavljenoj praksi i eventuelne preporuke za dalje zaposlenje, koje će budući poslodavci uvažavati kao stečeno radno iskustvo. Program se realizuje na osnovu Protokola o saradnji u oblasti organizovanja i realizovanja univerzitetske radne prakse studenata koji je prošle godine potpisao  Rektor Univerziteta u Beogradu prof. dr Branko Kovačević i Gradonačelnik grada Beograda, gospodin Dragan Đilas.

U ponedeljak, 18.aprila 2011. godine u 13 časova u Univerzitetskoj biblioteci biće održana javna prezentacija programa Univerzitetska radna praksa - BGPRAKSA2011, u organizaciji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Pozivamo zainteresovane studente da dođu i saznaju sve detalje o programu, proceduri prijave i prošlogodišnjim iskustvima kandidata i praktikanata.

Komentari  

#1 Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata 04-05-2011 11:13
Izlаzeci u susret molbаmа studenаtа dа se produzi rok zа prijаvu zа
progrаm BG PRAKSE 2011, uz izvinjenje sto su povremeno postojаli problemi u rаdu serverа nа kome se nаlаzi onlаjn prijаvа zа ovаj konkurs, CzRK obаvestаvа zаinteresovаne studente dа mogu dа se prijаve zа zeljene pozicije do 5. mаjа u ponoc.

Tаkodje, molimo sve kаndidаte koji su se prijаvljivаli u subotu, 30.04. i
nedelju, 1.05.2011 dа ili posаlju emаil nа
ili nаs pozovu /3207 419, 3207 468/ dа proverimo dа li se nаlаze u bаzi
prijаvljenih kаndidаtа ili dа se jos jednom prijаve zа zeljene pozicije.

Hvаlа nа strpljenju i rаzumevаnju.

Vаs CzRK

Nemate prava da postavite komentar.

„Postoje dve vrste ljudi - oni koji rade i oni koji pobiru slavu za napravljeno. Potrudite se da uvek budete u prvoj grupi jer je tu znatno manja konkurencija.“
Indira Gandi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava