superherojImate problem da kažete drugima NE? Nikako ne možete da završite fakultet, okolina vas pritiska a niko ne vidi koliko to želite i koliko vam je teško? Nikako da upoznate nekog "normalnog" i da se konacno i vi zaljubite? Osećate crvenilo na licu i vratu, a srce vam ubrzano lupa kada treba da izlažete pred grupom ljudi?



Još uvek ne možete da prebolite raskid sa bivšom-bivšim?
Konstantno odlažete izvršavanje obaveza i ponekad vam nije ni do čega?
Teško vam je da se uklopite u društvo. Bojite se mraka?
Često plačete i niko vas ne razume. Nikako da doživite orgazam?
Uskoro će početi rokovi, a vi i dalje ne učite. Usamljeni ste? Ne usuđujete se da kažete kada vam nešto smeta, i teško izražavate svoje mišljenje? Stalno idete kod doktora jer se preterano brinete za svoje zdravlje, i muče vas misli da ćete se razboleti. Osećate krivicu što više ne pomažete roditeljima, i što ste im na teretu? Užasava vas pomisao da se zaljubite i neko vas povredi? Plašite se lifta? Imate strah od visine? Ponovo bežite od zubara?

Ukoliko ste se prepoznali u bilo kojoj od ovih rečenica, ili imate neku vašu koju biste rado podelili sa nama, dođite u sredu, 4.decembra od 19h u amfiteatar VII na Pravnom fakultetu, da zajedno učimo kako da postanemo superheroji i pobedimo sopstvene slabosti. Ponekad, kada niko nije tu za nas, dovoljni smo sami sebi. Predavanje se realizuje u saradnji projekta "Pričajmo o tome" i Evropskog udruženja studenata prava (ELSA) Beograd.

Nemate prava da postavite komentar.

„Život od nas ne traži da budemo najbolji, već da se potrudimo najbolje što možemo.”
Džekson Braun

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava