aiesec"Career Days" je projekat koji je usmeren ka rešavanju problema nezaposlenosti, kroz pružanje mogućnosti mladim ljudima za posao, praksu i edukaciju. Ovaj projekat već devetnaest godina za redom realizuje studentska organizacija AIESEC, a ove godine pored Beograda, Niša i Novog Sada, projekat će se prvi put održati i u Kragujevcu.

Radi još efikasnijeg ostvarivanja cilja ovog projekta, koncept "Career Days 2013" je promenjen i sastojaće se od tri odvojena, ali međusobno povezana segmenta - Career Launch, Career Insight i Career Perspective.

U okviru ovog projekta, studenti završnih godina studija i svi zaintresovani mladi ljudi moći će da ostave svoj CV u bazi na sajtu Career Days-a. Oni kandidati iz baze koji ispunjavaju potrebne kriterijume kompanija, biće pozvani na grupne radionice, individualne intervjue i druge procese selekcije koji će se održati u okviru događaja Career Launch. Career Launch predstavlja centralni događaj projekta osmišljen u vidu različitih procesa selekcije, koji će se u Beogradu održati od 2. do 5. aprila u hotelu Holiday Inn. Najkvalitetniji mladi ljudi, koji se budu najbolje pokazali u okviru grupnih radionica i intervjua dobiće praksu ili posao. Tu se priča ne završava, jer će CV-evi kandidata ostati u bazi i nakon Career Launch-a, i biće dostupni kompanijama narednih godinu dana.

Career Insight je informativni segment projekta, koji je održan 20. marta u periodu od 12 do 16 časova na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. 21 kompanija učesnica predstavila je studentima i mladim ljudima svoj rad, kao i mogućnosti i pozicije za posao i praksu koje im se nude u okviru projekta.

Za studente druge, treće i četvrte godine biće organizovane edukacije u okviru događaja "Career Perspective", u periodu od 1. do 5. aprila u Opštini Vračar. U okviru ovog događaja, studenti će moći da se prijave za neke od edukacija, i dobiju priliku da čuju niz praktičnih saveta koji će im omogućiti lakši put do posla i uspešne karijere. Studenti će imati priliku da saznaju kako napisati dobar CV, kako se ponašati na razgovoru za posao, kako planirati karijeru i još mnogo korisnih stvari koje će doprineti njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.

Više informacija možete pronaći na našoj internet stranici:
www.careerdays.org.rs

Nemate prava da postavite komentar.

„Drveće koje sporo raste ima najslađe plodove.“
Molijer

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava