aiesecAIESEC Case Challenge je takmičenje u izradi studije slučaja na teme marketinga i finansija. Studije slučaja će predstavljati stvarne probleme sa kojima kompanije kao što su IDEA, Societe Generale Banka i GfK  predviđaju da će se susretati u budućnosti ili one sa kojima su se susretale u prošlosti,  kao i izrade novih marketing planova i strategija. Projekat se održava u periodu od 7. do 22. marta kada je ujedno i finale takmičenja.

Studenti biraju jednu od tri oblasti, formiraju tročlane timove i izrađuju studiju slučaja. Svi takmičari koji uđu u finale dobijaju sertifikate da su učestvovali na projektu, a najbolje rešenje pobeđuje.

Studentima se pruža mogućnost da prvo odslušaju prezentacije i edukacije o izradama studija slučaja i tek nakon toga će moći da odaberu za koju kompaniju žele da rešavaju studiju i da formiraju svoje timove! Edukacije kompanija će se održati 7. i 8. marta na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Broj prisutnih na prezentacijama je ograničen, pa je potrebno da Vaše prisustvo potvrdite putem sledećeg linka:
https://podio.com/webforms/3509368/268774

Za više informacija posetite naš zvanični sajt www.ef.aiesec.org.rs ili nas pratite na Facebook event-u "AIESEC Case Challenge".

AIESEC je šansa koju mladi ljudi širom sveta mogu pružiti sebi samima. Najveća svetska organizacija vođena od strane studenata postoji u 113 zemalja, i svojim razmenama, projektima, praksama i konferencijama omogućava studentima širom sveta da razviju svoje potencijale i liderske sposobnosti. Pored ličnog razvoja mladih, AIESEC se bavi podizanjem svesti o aktuelnim društvenim problemima, neguje poseban duh i kulturu, i vrši pozitivan uticaj na društvo.

Nemate prava da postavite komentar.

„Živeti - to ne znači disati nego raditi.”
Žan Žak Ruso

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava