Na osnovu višedecenijskog uspešnog poslovanja u zemlji i regionu CADCAM grupa se kod kompanije Dassault Systemes izborila za besplatni CATIA & SIMULIA Abaqus softver za studente u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji.

Sa zadovoljstvom pozivamo sve studente da preuzmu softvere CATIA i SIMULIA Abaqus potpuno besplatno putem ovog linka.

Promo kod: CATIA4FREE16 važi do 31. oktobra 2016, zato požuri i iskoristi jedinstvenu šansu!

CATIA® je vodeći svetski sofver za inženjering, projektovanje i 3D CAD veštine. Koristi se za projektovanje, simulaciju, analizu i proizvodnju u različitima industrijama, poput avio industrije, auto industrije, proizvodnje robe široke potrošnje i industrijske opreme i u mnogim drugim. Primjenjiva je u industrijama svih veličina, od proizvodnih giganata, preko njihovog lanca snabdevanja, do malih, nezavisnih proizvođača.

Abaqus je kompletno rešenje za realne simulacije i predstavlja alat za analizu metodom konačnih elemenata. U industriji se koristi kako za rutinske, tako i za sofisticirane simulacije, počev od jednostavnijih statičkih analiza, pa sve do kompleksnih analiza poput multi-fizičkih pojava, crash testova, balistike, dinamike fluida itd., kako bi se predvidelo ponašanje proizvoda i smanjila/eliminisala potreba za fizičkim prototipom.

Abaqus za studente dostupan je samo na Windows platformi i podržava strukturne modele do 1000 čvorova i do 10 000 čvorova za CFD modele. Celokupna dokumentacija dostupna je u HTML formatu i predstavlja odličan alat za učenje Abaqus-a, kako na fakultetu tako i kod kuće.

Link putem koga možete preuzeti Abaqus.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Ništa što je vredno ne dolazi na brzinu. Rad, konstantan i marljiv rad je jedini način da se dođe do rezultata koji će trajati.“
Hamilton Holt

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava