Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva studente i diplomce da uzmu učešće na interaktivnoj radionici Coaching 2 koja će se održati u četvrtak, 24.decembra 2009. godine u Sali za sednice Filološkog fakulteta sa početkom u 11 časova.


Radionicu će voditi Slađana Milošević, direktorka i osnivačica privatne firme Mobilis, d.o.o, osnivačica Evropskog saveta za mentorstvo i koučing za Srbiju (European Mentoring and Coaching Council-EMCC) i aktivna članica odbora za marketing i članstvo u EMCC EU.

Slađana Milošević je u junu ove godine održala radionicu Coaching u organizaciji CzRK-a na kojoj su studenti i diplomci imali su prilike da saznaju zašto je koučing "lepši način da se postignu bolji rezultati", koje su odlike dobrog kouča, kako se ponaša "kouč iz pakla", kao i da nauče tehniku "Stablo problema i ciljeva" pomoću koje mogu najlakše ostvariti svoje rezultate.

Radionica Couching 2 biće posvećena analizi koučing sesija i koučing modela i "alata" koji se mogu koristiti tokom ovih sesija. Nakon kratkog teorijskog uvoda, biće prikazana 4 kratka video zapisa dobre koučing sesije u kojoj se primenjuju neki od prezentovanih modela tj. alata. Studenti će imati priliku da sami „probaju“ primenu nekog od alata tj. modela.

Broj mesta na ovoj radionici je ograničen i prijava je obavezna. 
Prijavite se on-line na sajtu Centra za razvoj karijere do 20.12.2009.
www.razvojkarijere.bg.ac.rs

Nemate prava da postavite komentar.

„Možemo učiniti sve što poželimo ako se dovoljno dugo držimo te stvari.“
Helen Keler

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava