daretoshareMeđunarodna studentska organizacija AIESEC, 01.i 08. aprila u prvom terminu i 03. i 10. aprila u drugom terminu realizije u Beogradu, projekat “Dare to Share”. Projekat ima za cilj edukaciju studenata završnih godina, na temu bankarstva, osiguranja i preduzetništva pružajući učesnicima mogućnost za sticanje pre svega praktičnog, ali i teorijskog znanja iz spomenutih oblasti.

Sam projekat će se sastojati od niza radionica, studija slučaja,, kao i okruglog stola gde će učesnici imati priliku da se bolje upoznaju sa kompanijama i ostave im svoj cv. Svi zainteresovani se mogu prijaviti do 28.03.2013. na linku.

"Dare to Share" je projekat na kome će članovi  AIESEC-a, zajedno sa partnerima, iz oblasti bankarstva, osiguranja i preduzetništva, nastojati da približe najnovije svetske metode poslovanja u toj oblasti. Kompanije će imati priliku da kroz određeni broj interaktivnih radionica i edukacija svoja iskustva i znanja prenesu na talentovane studente, učesnike projekta. Generalni partner projekta je kompanija Dunav osiguranje.

Za više informacija o AIESEC– u i samom projektu "Dare to Share" posetite sajt.

Nemate prava da postavite komentar.

„Život od nas ne traži da budemo najbolji, već da se potrudimo najbolje što možemo.”
Džekson Braun

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava