Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd deseti put zaredom organizuje projekat "Case Study Show", koji će se održati u periodu od 10. do 12. marta.


Case Study Show je manifestacija takmičarskog karaktera koja pruža idealnu priliku svim mladim, ambicioznim i motivisanim studentima da zakorače u svet realnog poslovanja i svoje znanje primene u praksi. Projekat pruža priliku studentima, svih fakulteta Univerziteta u Beogradu, da steknu praktična iskustva rešavanjem realnih poslovnih problema kompanija učesnica.

Studenti svih fakulteta mogu 10. i 11. marta posetiti Fakultet organizacionih nauka, gde će se održati Company Fair, mini “sajam zapošljavanja”, koji studentima pruža mogućnost da razgovaraju sa predstavnicima kompanija učesnica i ostave svoju biografiju radi mogućnosti poseta kompaniji, razgovora za posao ili potencijalnog zaposlenja.

Prva dva dana projekta održaće se na Fakultetu organizacionih nauka i rezervisana su za prezentacije Business Case-a, gde će takmičari, podeljeni u timove, prezentovati svoje rešenje prethodno zadatih studija slučaja od strane zlatnih partnera – Air Serbia, Mercator, Devana Technologies, Japan Tobacco International, Roche, Coca–Cola Hellenic i Mozzart,na srpskom i engleskom jeziku. Svoje rešenje prezentuju u prisustvu predstavnika kompanija, medija i ostalih studenata. Najbolje i najinovativnije timove očekuju vredne nagrade.

Paralelno sa Business Case-om, održaće se i Case Room, kroz koji će učesnici biti u prilici da na kreativan način reše kraći poslovni problem iz prakse srebrnih partnera - Opel Srbija, Delhaize Serbia i Telekom Srbija, kao i svih zlatnih partnera. Učesnici u timovima od po tri člana imaju dva sata na raspolaganju za rešavanje mini studije slučaja, a nakon toga prezentuju svoja rešenja predstavnicima kompanija.

Treći dan projekta, održaće se u Narodnoj banci Srbije i biće namenjen za Speed Dating, koji pruža priliku svim zainteresovanim studentima da se kroz formu kratkih intervjua, predstave vodećim kompanijama na domaćem tržištu. Pored zlatnih i srebrnih partnera, učesnici će biti u prilici da se predstave i bronzanim partnerima - EY, Opticus, TeleSign.

Projekat okuplja oko sebe mlade ljude različitih veština i interesovanja, koji su spremni da zajedničkim snagama u timskom radu dođu do najboljeg rešenja.

Za više informacija možete posetiti zvaničan sajt.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Diploma nije znak da je čovek koji jej ima gotov proizvod, već da je spreman za život.”
Edvard Moli

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava