Kako je zvanično objavljeno na FB stranici Studentskog parlamenta Mašinskog fakulteta, pobedu na izborima za novi Saziv Studentskog parlamenta odneo je Savez studenata Mašinskog fakulteta (SSMF).


U situaciji gde su samo dve liste učestovale, pobeda znači da će većinu u budućem sazivu činiti grupa SSMF. Ranijih godina se dešavalo da samo zbog 30ak glasova razlike jedna od lista može da osvoji jedan mandat više. Detalji i ukupan rezultat očekuje se u ponedeljak.

Na današnjim izborima izabran je i delegat Mašinskog fakulteta u Studentskom parlamentu Univerziteta u Beogradu, Miloš Đoković koji je i bio nosilac liste SSMF-a. Ostaje da vidimo kako će uspeti da održi tempo rada gde će učestovati u radu parlamenta na Mašincu a u isto vreme i biti delegat pri parlamentu Univerziteta. Ipak će možda neko drugi biti izabran da vodi lokalni parlament, ali to ostaje da vidimo u nedeljama koje nam dolaze.

Ovom prilikom im čestitamo i želimo puno uspeha u budućem radu kao i iskrenu i jaku borbu za poboljšanje studentskog standarda na Mašincu.

Na pravom ste mestu, ne menjajte kanal!


Tagovi

Komentari  

+2 #1 Vcicupdru 06-04-2016 22:57
Hahahahaha pa vi ste pukli i zato se nervirate ahahahahahaha

Nemate prava da postavite komentar.

„Moja najveća briga nije jesam li pao na nekom zadatku, nego jesam li zadovoljan padom.“
Abraham Linkoln

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava