Da li ste znali da se svake poslednje subote u oktobru svake godine obeležava Dan fakulteta?


U nekoliko prethodnih godina bili smo svedoci da "SEKA - svetska ekonomska kriza" uzima maha i to ozbiljno, toliko da se od vašarišta na Mašincu, Dan fakulteta ove godine proslavlja na znatno kulturnijiem nivou organizacije.
Veliki broj zvanica, javnosti manje lii više znane "face", političari, mašinci svih generacija, profesori, penzioneri, studenti... svi oni su svake godine bili i više nego dobrodošli da svojim učešćem obeleže Dan fakulteta. Plan i program je uvek postojao, ali se najviše čekalo na "afterparty" uz neku muzikicu, jeće i piće dok pojedinici ne popadaju pod stolove.

U zadnjih dve do tri godine, Dan fakulteta se proslavlja u nešto skromnijem ambijentu, dovoljno lepom i dobrom da zadovolji svačije ukuse. Ove godine prvi put se organizovao razgovor sa brucošima, u cilju unapredjivanja nastavnog procesa, juče je održana i tribina pod nazivom "Energija - Potreba i izazov", dok je za danas bila zakazana Svečana sednica Saveta fakulteta, gde su zaposleni i studenti dobili zahvalnice, povelje i pohvalnice. Od 18h večeras, studenti nastavljaju druženje sa profesorima u Nastavničkom klubu, naravno uz koktel.

Sutra u petak, 30. oktobra, održaće se nastavak Svečane sednice Saveta fakulteta gde će zahvalnice biti dodeljene preduzećima i ličnostima zaslužnim za razvoj Fakutleta.

Subota, 31. oktobar, rezervisana je sa Svečanu Akademiju i dodatne sadržaje.

Ovim putem želimo da Vas pozovemo da zajedno sa nama proslavite Dan Mašinskog fakulteta u Beogradu, u subotu 31. oktobra 2015.god.

Ovogodišnju pozivnicu možete pronaći na ovom linku.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Dobru priliku propusti većina ljudi, jer je uglavnom obučena u težak rad.“
Tomas Edison

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava