Studenti 4. i 6. semestra!!!! Pažljivo pročitajte nastavak vesti.

Dopunski termin za prijavljivanje izbornih predmeta traje od utorka 26. do četvrtka 28. od 07 do 20 sati, i u petak 29. februara od 07 do 13 sati, u internet sokačetu kod amfiteatra 216!!!

1. Studenti 4. i 6. semestra, prvi put upisani i "ponovci", koji nisu do sada pristupili "biračkim mestima" za prijavljivanje želja, mogu u ovom periodu to da urade bez novčane nadoknade za zakasnelo prijavljivanje ispita!!!

2. Studenti 6. semestra koji su prijavili predmet "Stručna praksa" na poziciji 4.5 pojedinačnom "hartijanom" prijavom ispita, moraju to da potvrde i preko računara!!! Preporuka: prijavite Stručna praksa B – fakultet.

3. Studenti 6. semestra koji su prošle godine slušali izborni(e) predmet(e) iz 4. semestra i nisu ih položili, mogu da promene, ili, moraju da potvrde svoju želju(e).

4. Studentima 6. semestra koji su položili predmet "Uvod u automatsko upravljanje", ili predmet "Sistemi automatskog upravljanja", priznaje se kao položen "beli" obavezni predmet "Automatsko upravljanje" na poziciji 6.2. Zato oni moraju sada da izaberu jedan izborni predmet iz "korpice" 4.4!!

5. Studenti 6. semestra, "ponovci" treće godine, koji nisu slušali izborni(e) predmet(e) iz 4. semestra jer su se usaglasili sa novim NPP-om, moraju da prijave izborni(e) predmet(e) iz "korpica" 4.4 i 4.5.!!

Konačno konačni spiskovi slušalaca izbornih predmeta biće objavljeni u toku iduće nedelje. Srećno!

Nemate prava da postavite komentar.

„Možemo učiniti sve što poželimo ako se dovoljno dugo držimo te stvari.“
Helen Keler

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava