Ubuduće prijava svih ispita preko studentskog servisa - bez gužve na šalterima!

Od nove školske, 2018/19. godine, studenti će moći da prijavljuju sve ispite preko studentskog servisa, bez dolaska na šaltere službe za studentske poslove! Do sada to nije bilo moguće za ispite koje je student pre toga polagao već tri puta.
Da bi bilo moguće elektronski prijaviti ispit koji je student ranije tri puta polagao, uvodi se elektronsko praćenje tih uplata na finansijskoj kartici studenta.

Iz tog razloga uvodi se kao novina lični poziv na broj za prijavu ispita za svakog studenta. Uplate za ovu svrhu će se voditi zasebno i na osnovu stanja tih uplata student će imati mogućnost da elektronski prijavi ispite koje mora da plati.

Ako je svrha uplate prijava ispita: koristiti pri uplati lični poziv na broj za prijavu ispita, uz obavezno navođenje da je model plaćanja 97;
  • Svoj lični poziv na broj (LPNB) za školarinu, i LPNB za prijavu ispita, student će moći da vidi na studentskom servisu pod stavkom finansije
  • Dokaze o uplati ili overene uplatnice, bez obzira na svrhu uplate i da li je koristio LPNB ili ne, student treba da čuva lično za slučaj potrebe rešavanja nekog neslaganja u elektronskoj finansijskoj evidenciji studenta.
  • Uplate obavljenje sa LPNB student će posle automatske elektronske obrade, moći i treba da proveri na studentskom servisu.
Napomene:
  • Treba imati u vidu da je potrebno do 48 časova za obradu uplata, pa to uzmite u obzir i vaše uplate obavite na vreme!
  • LPNB za školarinu i LPNB za prijavu ispita su LIČNI - svaki student ima svoje jedinstvene pozivne brojeve! Nemojte uplaćivati sa tuđim prepisanim LPNB.

Naravno, ne zaboravite da se po novom pravilniku, svaka prijava ispita plaća 800din, i to za svaki rok posebno: januarski, februarski, junski, julski, septembarski i oktobarski, respektivno.

Pročitajte i REZULTATI ANKETE: Previsoka cena po jednom prijavljenom ispitu!

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Moje greške su moj život.“
Semjuel Beket

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava