01_imas_pravo_ana_nedeljkovicPosle oštrog komentara jednog od urednika ovog portala na netransparentnost u procesu Studentkih izbora, stigao je i program jedne od dve liste.
Imaš pravo -  Ana Nedeljković, ujedno i nosilac ove liste, zalaže se za opšte poznate stvari, koje mogu podići nivo studentskog standarda na Mašincu. Ove stvari nisu nove, ali svakako se razlikuju od dosadašnje politike većine u Studentskom parlamentu i sadašnjeg vođe i predstavnika druge liste, Samo Sloga Studente Spašava - Ivan Pavlović.

Po tretnutno pristiglim programima, a to je jedan od moguća dva, preporučujemo Vam da glasate za listu broj jedan,  IMAŠ PRAVO -  Ana Nedeljković.
Uvid u drugi program nemamo (stoga vas i ne pozivamo da glasate za listu broj 2), pošto Ivan očigledno ne želi da komunicira sa ovim portalom, a to je pokazao i prethodnih godinu dana. Ukupan broj vesti i obaveštenja upućenih na našu adresu, kako bi to dalje prosledili studentima jeste N U L A !

Još jednom molimo predstavnike lista, da nam dostave i detaljne podatke o samim listama, osnovnim podacima studenata, možda predlog za studenta prodekana, itd itd.

Komentari  

#7 Guest 24-04-2012 01:00
1. Šta će ti osamdeset šesti rok kada u šest već nisi položio/la?
2. Vidi pod 1.
3. Lako će te neko prigrabiti, ako nisi tupan. Nećete na kraju vi izvesti zemlju na put oporavka.
4. Joking, right? Internet van Fejsa, ovo, ono?
5. Imam. Neće niko da me sluša dodatno ako mu vi kažete.
6. Da nam daju tri studentkinje andragogije iz Blaca na razmenu. Može.
7. - I? Je l’ njegov stan? Živi sam?

- Pa nije baš bio stan, mislim… Znate, to je više nekako automobil, grad se vidi iz Leštana, a pustili smo Radio S.
8. Imam, sem ako se ne desi cunami ili polarna zima.
9. Porušićete nešto što su potpisali moćnici, kupujete me, idemo dalje.
10. MS Paint?
11. Oprosti mi Katrin, usta su ti kao mlin,
ostao sam nedorecen!
#6 Feliks 22-04-2012 20:46
Ljudi, ako ste vi pametni znate gde je parlament izvolte, pa formirajte svoju listu i kandidujte se. Svako od nas to moze da uradi. Ali ne, tu smo samo da pljujemo kao sada. Jadno. Sta fali tome sto traze vise rokova? Pa svaki fakultet ima aprislki za razliku od nas, ako se zaloze mogu i da dobiju. Preprosle godine, dok je predstavljala vecinu u parlamentu ova lista se izborila za duple ispitne rokove. Ne volim politiku, ali upoznao sam dosta ljudi sa ove liste i mogu reci da zasluzuju moj glas. Spominjete tu neko studentsko preduzetnistvo, pobogu, pa ko da vam finansira to..
#5 Guest 22-04-2012 19:27
oduvek su se najvece budale trpale u taj parlament kao i u politku generalno ( cast izuzecima) al svi neradnici i veciti studenti su u parlamentu nikada da vidis nekog uzornog studenta pitam se zasto
#4 @Igor 22-04-2012 18:52
Ovo i jeste nezavistan portal. Objektivno ocenjujemo rad svakoga, svakoga prema zasluzi. Neradnike, nadobudne, umisljene, uvek cemo prozivati, uvek kada nesto ne urade kako treba, a da to sve ide na stetu studenata!
#3 loshMi 22-04-2012 18:43
ako je ovo napisao loshMi, nije ni cudo... studirao 100god, diplomirao juce, pa se sad pravi pametan... nije svako zavistan od herba life-a, mi volimo parlament, preduzetnistvo, zurke, masinijadu... jer mi smo studenti...
#2 Milos Jankovic 22-04-2012 18:32
Ljudi, jeste vi normalni? Jeste svesni kolike gluposti vi pisete i kakvim se glupostima bavite? Imam pravo na apsolventsko vece? Imam pravo na sedmi ispitni rok?

Pa ko nije sposoban da polozi nesto u sest ispitnih rokova taj i ne treba da studira, jer nije sposoban za to!

Bavite se tu nekim glupostima, zabole me za apsolventsko vece i nedelju dana pauze! Sto se ti "parlamentarci" na nasem faksu nisu dosetili da se angazuju na primer oko studentskog preduzetnistva? Vazno je da se bore za apsolventsku zurku, masinijadu i ostale gluposti, a ne one stvari koje mogu imati siru korist! Jadno, bas jadno!
#1 Igor 22-04-2012 18:11
Hocemo nezavistan portal studenata!

Nemate prava da postavite komentar.

„Život svakog čoveka je put ka samom sebi.“
Herman Hese

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava