czrkarijere new smallCentar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u okviru programa ISKUSTVA USPEŠNIH, 16. aprila od 14-16 časova u sali 514 na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, ima priliku da ugosti novog zanimljivog gosta, dipl.ing.mašinstva Nikolu Lukića. Rok za prijavu je 12.4.2013.


Nikola Lukić, nekadašnji student Mašinskog fakulteta, diplomirao je na smeru Automatsko upravljanje. Svoju karijeru počeo je kao projektant u jednoj domaćoj kompaniji, nakon čega je radio na većem broju menadžerskih pozicija u zemlji i inostranstvu, stekao značajna iskustva i više godina proveo na rukovodećim pozicijama u uglednim domaćim kompanijama. Svoje dugogodišnje iskustvo pretočio je u knjigu „Penjanje uz liticu – knjiga realne ekonomije“- namenjenu najširoj čitalačkoj publici koju interesuje strateško i operativno funkcionisanje kompanija.

Nikola će kroz razgovor sa studentima podeliti svoja profesionalna iskustva i znanja koje je stekao radeći na različitim inženjerskim i menadžerskim pozicijama u različitim zemljama, sektorima, od kojih se posebno ističe desetogodišnji angažman u jednoj u najvećih multinacionalnih kompanija u automobilskoj industriji – Volvo.

Studenti, iskoristite priliku da kroz razgovor sa našim gostom saznate više o lavirintu savremenog poslovanja i pripremite se za svoj put!
Saznaćete kako je izgledao njegov karijerni put, koja su mu profesionalna iskustva najdragocenija i zašto.

Naš gost imaće odgovore na pitanja i dileme koji vam se nameću bilo da po završetku školovanja želite da pokrenete svoj posao ili da započnete karijeru u nekoj od renomiranih i internacionalnih kompanija.

Prijavite se za učešće na ovom događaju popunjavanjem kratkog formulara ovde.

Program „Iskustva uspešnih“ realizuje se nekoliko puta u toku semestra u saradnji sa diplomcima Univerziteta u Beogradu, danas uspešnim mladim profesionalcima, koji kroz razgovor sa kolegama studentima prenose svoja profesionalna iskustva, savetuju i pružaju smernice o mogućnostima za razvoj karijere.

Nemate prava da postavite komentar.

„Moje greške su moj život.“
Semjuel Beket

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava