Dobili smo opasku od predsednika Studentskog parlamenta Borisa Puzovića kako ne objavljujemo novosti u radu parlamenta, a O IZBORIMA za novi saziv Studentskog parlamenta ni reči. Iako smo u par navrata pisali o tome kako izbori na našem fakultetu kasne, iz Borisu samo znanih razloga, konačno će biti održani i to sledeće nedelje.


Smatramo da na jako podmukao način Boris želi da se za izbore što manje čuje. Na naš email stigla je fotografija sa osnovnim informacijama o izborima, ali zbog lošeg kvaliteta slike prinuđeni smo da prepišemo ono što piše na JEDINOM obaveštenju o izborima na celom fakultetu koje je zalepljeno na prostoriju 001.

Izbori će biti održani u sredu 25.05.2011.god.
Rok za prijem kandidatura je ISTEKAO i trajao je od 16.5. do 18.5.2011.god.

Ako je neko pročitao ovo obaveštenje na vratima 001 mogao je i da podnese kandidaturu, iako su pravila za podnošenje poznata samo Borisu!

Ovo su NAJNETRASPARENTNIJI IZBORI u proteklih nekoliko godina! Da li Boris razmišlja da će ponovo dobiti izbore, i to na ovakav način, da što manje studenata čuje za iste, kakvi su to prećutni dogovori sa ostalima ostaje da vidimo!
Iako do sada nije mnogo urađeno na poboljšanju studentskog standarda na Mašincu, zahvaljujući prvenstveno Borisu, vreme će pokazati da sebičnost i samovolja jednog pre svega studenata ne ide nikome u korist osim njemu, Borisu Puzoviću.
Da li je fotelja u 001 toliko udobna pa Boris ne želi da izađe iz nje?

Izvinjavamo se svim studentima što na vreme nismo okačili ovo obaveštenje kako bi se studenti organizovali i kako bi na mesto Borisa došao neko ko ima više želje i snage da uradi nešto za studente osim da organizuje žurke u klubu Mućke i na taj način zaradi, novac naravno, ne poene kod studenata!!! A isti ti studenti su ga izglasali... nadajući se boljem standardu!!!

Komentari  

#1 IMAŠ PRAVO 24-05-2011 18:12
Drage cenjene koleginice i poštovane kolege, pozivamo vas da uz obavezno posedovanje indexa sutra od 10-18h posetite kabinet 211 i podržite broj 2 jer i ti kao student imaš svoje pravo!

Nemate prava da postavite komentar.

„Diploma nije znak da je čovek koji jej ima gotov proizvod, već da je spreman za život.”
Edvard Moli

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava