ImageČetvrti sajam poslova za studente i diplomce tehničkih i tehnoloških fakulteta "JobFair 08 - Kreiraj svoju buducnost!" održaće se 3. i 4. novembra od 9 do 17 časova u Beogradu, u zgradi Arhitektonskog, Građevinskog i Elektrotehničkog fakulteta kod Vukovog spomenika (Bulevar kralja Aleksandra 73).

Ove godine na Sajmu poslova više od 50 kompanija imaće svoje predstavnike. One će ponuditi mogućnost za posao, stručnu praksu, izradu diplomskih radova... biće organizovane dve tribina: "Nacionalni okvir kvalifikacija" o ulozi, značaju i uticaju NOK-a i "Vođenje karijere", koja će da ukaže na problem slabog praktičnog iskustva koji studenti (ne) dobijaju tokom školovanja. Učestvovaće predstavnici Nacionalne službe za zapošljavanje, Centra za razvoj karijere, Centra za obrazovne politike, profesori i studenti sa Univerziteta u Beogradu, pa je to razlog više da posetite tribine.

Na Sajmu će biti i edukativnih predavanja na temu pisanja CV-ja i pripreme za prvi intervju uz pomoć konsultantske kuće Bovan Consulting, biće organizovana simulacija razgovora za posao u saradnji sa Infostudom, takmičenje u programiranju u saradnji sa kompanijom Mozzart IT, videćete prezentacije mnogih kompanija koje uspešno posluju u Srbiji, a biće još nekih iznenađenja.  

CV možete ostaviti u elektronskoj bazi biografija na sajtu www.jobfair.rs. Baza se distribuira svim kompanijama učesnicama i drugim zainteresovanim kompanijama. Zato se vredi potruditi!

Informacije o dešavanjima na Sajmu, pratite na zvaničnom sajtu Sajma: www.jobfair.rs

Kreirajte svoju budućnost!

Nemate prava da postavite komentar.

„Postoje dve vrste ljudi - oni koji rade i oni koji pobiru slavu za napravljeno. Potrudite se da uvek budete u prvoj grupi jer je tu znatno manja konkurencija.“
Indira Gandi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava