Imaš nemirnu ruku, stalno nešto žvrljaš na času ili dok pričaš preko telefona? Prijatelji te gledaju kao čudaka jer si sve knjige i sveske pretvorio u umetničko delo? Imamo pravu stvar za tebe, ali moraš da budeš brz! Imaš još samo 10 dana za prijavu na konkurs Red Bull Doodle Art, koji te vodi u svetsku prestonicu dizajna - Kejptaun!


Umetnici, maštaoci, kreativci, ostalo je još samo 10 dana do kraja prijavnog perioda za konkurs Red Bull Doodle Art, tako da vas pozivamo da hitno uzmete olovku u ruke, a misli i maštarije prebacite na papir.Izrazite svoju kreativnost i prijavite svoje radove na sajtu redbulldoodleart.com završno sa 6. junom, a već dva dana kasnije kreće glasanje za top 20 umetnika-žvrljača naše zemlje.

Izložba radova koji su osvojili najveći broj glasova biće organizovana u vidu posebne modne revije 22. juna, u Supermarket Koncept Store-u, u Beogradu. Tom prilikom će biti izabrani najbolji radovi, koji će osvojiti prva tri mesta i vredne nagrade. Modeli će na reviji nositi majice koje će oživeti vaše žvrljotine, a sav prihod od njihove prodaje Red Bull će priložiti u humanitarne svrhe. Nagrada za prvo mesto, koja čeka najmaštovitijeg i najkreativnijeg žvrljača među vama je status svetskog finaliste Red Bull Doodle Art konkursa, put u daleki i prelepi Kejptaun, ali i fenomenalni Samsung Galaxy K Zoom.

Pratite Red Bull Doodle Art karavan ovde, a sva pravila i više informacija na sajtu redbulldoodleart.com. Krajnje je vreme da počne da se žvrlja!

Nemate prava da postavite komentar.

„Živeti - to ne znači disati nego raditi.”
Žan Žak Ruso

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava