ImageSportsko udruzenje studenata "MAŠINAC, Omladinska organizacija Kabeza i Klizaliste Zamak koje se nalazi pored Hotela Jugoslavija na Zemunskom keju, obezbedili su beplatno klizanje i za studente Mašinskog fakulteta.

  Termini besplatnog klizanja su utorkom i cetvrtkom od 12 do 15 casova a na ulazu je potrebno pokazati indeks kao identifikaciju. Cena iznajmljivanja klizaljki za one koji ih nemaju je 200 dinara za ceo period. Pored klizalista u okviru kompleksa Zamak postoji i etno kafic u kome se studenti mogu odmoriti od klizanja ili sacekati svoj red za klizaljke. U ovim terminima bice sluzeno pice po promo cenama, posebno zimska kao sto su caj i kuvano vino. Besplatni termini ce se odrzavati svake nedelje do kraja sezone klizalista. Za sve dodatne informacije studenti se mogu informisati putem emaila: sport@masinac.org.

Klizalište se nalazi pored Hotela Jugoslavija na Zemunskom keju. Autobusi koji odu direktno do tamo su 15,84 i 704 koji polaze sa Zelenog Venca, a klizalište se nalazi na pet minuta laganog hoda, dva minuta džoginga, od starog Merkatora, do koga idu autobusi 16, 17, 88 i mnogi drugi..

ImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Nemate prava da postavite komentar.

„Život svakog čoveka je put ka samom sebi.“
Herman Hese

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava