Sajam stipendija na Univerzitetu u Beogradu, u dvorištu i zgradi Kapetan Mišinog zdanja posetilo je prošle godine 3000 studenata tokom oba dana, učešće je uzelo preko 60 predstavnika različitih institucija učesnica, a u realizaciji događaja učestvovao je veliki broj studenata sa različitih fakulteta u svojstvu volontera Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Okupljamo novu sjajnu ekipu koja će ove godine zajedno sa nama napraviti još bolji sajam za svoje mlađe i starije kolege. Posetioci sajma će ovog septembra saznati više o različitim mogućnostima za nastavak studija i usavršavanje tokom studija u našoj zemlji i inostranstvu, i to iz prve ruke, od predstavnika institucija koje dodeljuju stipendije, i dobiti odgovore na pitanja u vezi sa  uslovima, načinom prijave i rokovima za konkurisanje. 

Ukoliko želite da budete deo ove priče, imate vremena tokom septembra, priključite se organizacionom timu Sajma stipendija koji se održava 27. i 28. septembra u prostorijama Rektorata (Studentski trg1).

Konkurs je otvoren za studente svih fakulteta Univerziteta u Beogradu do 1.septembra 2017.godine, a prijavu možete popuniti na Linku za prijavu.

Počevši od 6. septembra Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu će organizovati niz sastanaka tokom kojih će se odabrani kandidati upoznati detaljnije sa projektom i svojim zaduženjima u okviru različitih timova (tim za promociju, logistiku, itd.). Nakon završetka Sajma stipendija svi volonteri će dobiti potvrdu o volontiranju.
 
Organizaciona jedinica Univerziteta koja se bavi karijernim vođenjem i savetovanjem mladih na svim nivoima studija, tokom studiranja i nakon diplomiranja. Centar pruža studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu informacije o prilikama za zapošljavanje i usavršavanje, prakse, honorarni posao, volontiranje, obuke, takmičenja, posete kompanijama, stipendijama i studiranju u inostranstvu. Objavljujemo pozive na radionice, panel diskusije, sajmove i druga dešavanja koja organizujemo i na kojima učestvujemo tokom cele godine na fakultetima, u zgradi Rektorata i drugim lokacijama u Beogradu. Studenti mogu da zakažu savetovanje, kao i da uz podršku savetnika ili samostalno koriste onlajn alate za planiranje karijere i donošenje odluka po pitanju sledećih koraka nakon diplomiranja.

Prijem studenata u kancelariji na adresi Studentski trg 1 svakog radnog rada od 10 do 16 časova, telefonom od 8.30 do 16.30 011 3207 419
www.razvokarijere.bg.ac.rs

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Moje greške su moj život.“
Semjuel Beket

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava