U ime svih studenata koji polažu predmete OAU, AU, NS, DDSAU, PRA, HEUS, PEUS, sa katedre za Automatsko upravljanje želimo da se zahvalimo profesorima za iste katedre na korektnom obaveštenju da će se pismeni deo malopre navedenih ispita održati u četvrtak 25.11.2010.god. tačnije SUTRA.


au1_small
Poseban akcenat stavljamo na predmete Osnove automatskog upravljanja i Automatsko upravljanje koje su po zvaničnom rasporedu trebali biti održani 24.11.2010.god. Za ta dva predmeta važi polaganje prvo usmenog dela ispita pa zatim pismenog. Sve bi bilo uredu da ista katedra još 8.11.2010.god. nije postavila obaveštenje da će usmeni delovi tih ispita biti 23.11. a pismeni 27.11.2010.god. Naravno, do promena je očigledno došlo, ali ponovo postavljamo pitanje GDE JE KOMISIJA ZA PRAVLJENJE RASPOREDA ISPITA ovde???

Čak i sama katedra, dan pred ispit menja datume polaganja, doduše obaveštenje stoji samo na njihovom sajtu i sada na ovom, a u rubrici KOREKCIJE ISPITA na zvaničnom sajtu fakulteta nigde ni reči. Očigledno je da komisija za pravljenje rasporeda nema nikakvog autoriteta, a o nastalim problemima u ovom ispitnom roku možete pročitati ovde.

Komentari  

#1 mudAR 24-11-2010 22:36
sta se zalite??? mogli su obavestenje da postave juce :-)))

Nemate prava da postavite komentar.

„Postoje dve vrste ljudi - oni koji rade i oni koji pobiru slavu za napravljeno. Potrudite se da uvek budete u prvoj grupi jer je tu znatno manja konkurencija.“
Indira Gandi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava