czrkarijere_new_smallUniverzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva studente završnih godina i studente master studija da se prijave za program letnje prakse u kompaniji Nаftnа industrijа Srbije. Studentima Mašinskog fakulteta na raspolaganju su 2 mesta. Prаksа u NIS-u pružа priliku studentima dа primene svojа teorijskа znаnjа u prаksi, ovlаdаju novim veštinаmа I steknu drаgoceno rаdno iskustvo koje im služi kаo referencа а kаsnije i kаo pomoć pri nаlаženju poslа.
Praktikantima je obezbeđena mentorska podrška tokom trajanja prakse i obezbeđen prevoz do Novog Sada i Pančeva za polaznike iz Beograda.
Program prakse, zavisno od pozicije traje od 2 nedelje do 3 meseca, a početak je planiran za sredinu jula meseca 2011. godine.
Pozivamo sve zainteresovane da posete sajt Univerzitetskog Centra za razvoj karijere www.razvojkarijere.bg.ac.rs kako bi se detaljnije informisali o raspoloživim pozicijama, uslovima za ovaj program i pristupili prijavnom formularu. Prijava se vrši elektronskim putem popunjavanjem on line formulara.
Pri popunjavanju prijave potrebno je uneti POTVRDU koja se odnosi na potvrdu o redovnom studiranju ili skenirane prve i poslednje stranice indeksa (overene).

Rok za prijave: 28.juni 2011.

Sam poziv možete pogledati i ovde.

Nemate prava da postavite komentar.

„Život od nas ne traži da budemo najbolji, već da se potrudimo najbolje što možemo.”
Džekson Braun

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava