Mašinijada 2007. biće održana u Herceg Novom, od 11. do 16. maja 2007. sa smeštajem u hotelima Timaris i Igalo. Cena punog aranžmana za tih pet dana jeste 87.5 eura bez prevoza. Sve je ovo uredu, ali...

ali naš fakultet će ove godine na Mašinijadi predstavljati studenti koji se takmiče u znanju, studenti koji se takmiče u sportu, profesori, asistenti, ilegalci Cool.
  Problematika nastaje u sledećem: PITANJE JE DA LI ĆE MAŠINSKI FAKULTET U BEOGRADU UOPŠTE UČESTVOVATI NA MAŠINIJADI 2007, tačnije, problem jeste visoka cena aranžmana, gde se dekan prof. dr Miloš Nedeljković dvoumi da li će naš fakultet uopšte imati predstavnika na Mašinijadi!
   Dok su se naše kolege iz Saveza studenata, na čelu sa Nenadom Milenkovićem (sadašnjim predsednikom saveza) i Markom Jarićem, asistentom na katedri za Procesnu tehniku (bivšim predsednikom studentskog parlamenta), dogovorali, sastančili i lobirali druge fakultete, i za to dobili "svoju nagradu" od glavnog i odgovornog organizatora Mašinijade, dekan uopšte nije bio upućen da se na taj način dogovara Mašinijada. Bez ikakvog pitanja za mišljenje dekana, gore navedeni momci su se zaputili put Niša na pregovore, naravno sa pričom kako predstavljaju studente Mašinskog fakulteta iz Beograda, koji će učestvovati na Mašinijadi 2007, a ustvari predstavljaju svoju organizovanu grupu ljudi (nekih 5 ljudi, bliskih, sadašnjem predsedniku saveza, Milenkoviću (tu još spadaju i predsednik parlamenta, kao i bivši funkcioneri Jarić i Žarkić, i možda još neko)), koja će tamo uzeti svoj deo kolača od tkzv. organizvanja. A sve je to moglo drugačije, uz pomoć dekana, njegov predlog kako i šta uraditi.
   Kao što ste i pročitali gore, Mašinijada se održava u Herceg Novom, još uvek bez potpune saglasnosti našeg dekana, tako da je jako moguće da će Mašinski fakultet iz Beograda, po prvi put, ostati bez predstavnika na Mašinijadi, naravno zahvaljujući ishitrenosti "naših velikih vodja", koji nas ujedno i predstavljaju u Studentskom parlamentu Univerziteta. Koliko li ćemo tamo dogurati, pitanje je... Za Mašinijadu se zna... još uvek je sve neizvesno, možda idemo, a možda i ne! VELIKO HVALA ZA OVO NAŠIM VODJAMA IZ Saveza studenata MF-a 001.

Nemate prava da postavite komentar.

„Diploma nije znak da je čovek koji jej ima gotov proizvod, već da je spreman za život.”
Edvard Moli

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava