U okviru tradicionalne manifestacije Dan Energije - Srbija, Društvo termičara Srbije ima zadovoljstvo da dodeljuje nagradu za najbolji diplomski rad.

KONKURS ZA DODELU NAGRADE za najbolji diplomski rad (po starom programu)/master rad (po novom programu) iz oblasti obnovljivih izvora energije koji je odbranjen u periodu od 01.05.2012. do01.05.2013. godine na univerzitetima u Srbiji (Mašinski, Elektrotehnički, Građevinski fakultet ili neki drugi fakultet).

Konkurs je otvoren od 27. maja do 10. juna 2013. godine u 17 časova.
Prijavljivanje kandidata (prijava, elektronska verzija rada i preporuka profesora) vršiće se elektronskim putem. Detaljne informacije dostupne su na sajtu Društva (www.drustvo-termicara.
Društvo termičara Srbije daje jednu prvu nagradu koja se sastoji iz prezentacije diplomskog rada na jednom od naučno-stručnih skupova koje organizuje Društvo, pri čemu je dobitnik nagrade gost Društva termičara na skupu, tj. ima plaćen put i troškove boravka i učestvuje besplatno u svim aktivnostima skupa.

Proglašenje pobednika biće obavljeno 24. juna 2013. godine na manifestaciji povodom Dana Energije – Srbija.

pdfdts_poziv_2013.pdf
pdfdts_konkurs_2013.pdf
pdfdts_prijava_2013.pdf

Nemate prava da postavite komentar.

„Postoje dve vrste ljudi - oni koji rade i oni koji pobiru slavu za napravljeno. Potrudite se da uvek budete u prvoj grupi jer je tu znatno manja konkurencija.“
Indira Gandi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava