Još jedna "anonimna" anketa putem koje možete da ocenite predavače ali bez koje ne možete da prijavite ispite.


Da fakultet ide u korak sa vremenom to znamo, i zahvalni smo im što nešto možemo odraditi online. Ovoga puta predstavljamo vam anketu putem koje ćete moći da ocenite predavača i ako je verovati obaveštenju sa fakulteta i ova anketa će biti "anonimna" i kao i prošlog puta.

Anketa će biti aktivna od  28.12.2015. god. i zaključno sa 15.01.2016.god. Sada dolazimo do onog anonimnog dela. Anketiranje će se obaviti prijavom na Studentski servis sa vašim korisničkim imenom i lozinkom. Nismo sigurni da li sistem prepoznaje ko se ulogovao i ko će dalje dati ocenu ili ipak ne?

Anketi se pristupa iz menija sa leve strane gde se nalaze linkovi za popunjavanje obrazaca za nastavnika i saradnika za svaki predmet koji ste pohađali u toku semestra.
Najčudnije ovde jeste i sledeće: Prijavi ispita za januarsko-februarski ispitni rok možete pristupiti tek nakon popunjavanja ankete.

Pitanje za Studentski parlament: Po kom članu Statuta Mašinskog fakulteta u Beogradu, prijava ispita za ispitni rok je uslovljena ocenjivanjem predavača?
U slučaju da ne ocenite sve predavače, nećete biti u mogućnosti da prijavite ispite? Po kom osnovu ovo pravo nam (studentima) može biti uskraćeno?

Znamo, i sa tim se slažemo, anketa je potrebna kako bi se rad predavаča ocenio i kako bi se predavaču ukazalo na sugestije studanata. Složićete se da je ovo potrebno pojedincima kojih ima, ali da li ovo mora da bude uslov za prijavu ispita, sa tim se sigurno ne slažemo. Ocenjivanje predavača treba da bude na dobrovoljnoj bazi i nikako kao uslov za nešto, pogotovo pri prijavi na studenski servis sa korisničkim imenom i lozinkom.

Svaki student treba da učestvuje u ovoj anketi jer će na taj način pomoći unapređivanju nastave, samo ovo mora biti bezuslovno.

Poslednji put, ne popunjavanje ankete značilo je da ne možete upisati narednu godinu. O tome pročitajte više ovde.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Naše živote više oblikuju naša očekivanja i nadanja nego li naše iskustvo.“
Bernard Šo

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava