Ekipa portala MASINAC.org vredno je radila poslednjih nedelja i rezultat tog rada ogleda se u novom dizajnu i boljoj funkcionalnosti samog portala.

Kao portal koji je osnovan 2006.god. MASINAC.org prolazio je kroz različite procese razvoja. Unapređivanje i razvoj tehnologija iziskivali su stalna unapređivanja samog portala objedinjujući sve ono što je bilo potrebno jednom studentu Mašinskog fakulteta u Beogradu. Svakodnevne vesti i obaveštenja, forumi, komentari, ocenjivanja bili su deo koji su doprineli popularnosti samog portala.

Danas, želimo da vam predstavimo novi dizajn portala i nadamo se da će svi korisnici biti zadovoljni učinjenim. Bolja optimizacija, brži sajt, prilagođenost mobilnim platformama su samo neke od stvari koje smo ovog puta unapredili. Naravno dosta je učinjeno u delu platforme koja nije vidljiva samim korisnicima i tiče se procesa koji se nalaze u pozadini samog portala. Ovoga puta akcenat je stavljen na sam dizajn koji će zadržati u fokusu ono što je najbitnije i tako učiti naš portal jedinstvenim na ovom polju. Podsetićemo Vas da je MASINAC.org jedan od prvih portala napravljenih i namenjenih studentima uopšte na Beogradskom univerzitetu, a svakako prvi na našem fakultetu.

Takođe, dodati su i neki novi servisi koje ćemo Vam predstaviti narednih dana. Učešćem novih članova u samoj redakciji došlo se do novih ideja koje će biti realizovane u budućnosti i sa velikim nestrpljenjem očekujemo iste.

Zbog procesa tranzicije između dve baze podataka može doći do malih problema u radu samog sajta ali naš tim radi na otklanjanju istih svakodnevno, te Vas molimo da imate strpljenja i razumevanja. Ukoliko primetite bilo kakve probleme u radu sajta ili ukoliko imate neke primedbe ili želite da nam date neku sugestiju molimo Vas kontaktirajte nas putem naše kontakt forme.

Kao što smo već naveli, portal je dostupan i optimizovan za mobilne platforme, tako da možete dobiti pravovremene informacije uvek i na svakom mestu.

Nadamo se da smo ispunili Vaša očekivanja i da ćete nam pomoći da postanemo još bolji u narednom periodu.

Hvala Vam!
 

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Moje greške su moj život.“
Semjuel Beket

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava