osmeh na darU okviru akcije koja će trajati od 14.04. do 18.04. na Pravnom fakultetu, i od 07.04. do 18.04. na Fakultetu Organizacionih nauka, aktivisti će dežurati u holovima fakulteta , od 10 do 16 časova, a zainteresovane ljude dobre volje očekujemo da svojim skromnim doprinosima pomognu ovu akciju. Studenti će prikupljati materijalnu pomoć (u vidu uskršnjeg pribora, novog nastavnog materijala, slatkiša, grickalica, novih igračaka ) za institucije koje brinu o siromašnoj i deci s invaliditetom.


Dana, 12.04 i 13.04. održaće se i javna akcija Fondacije „Osmeh na dar“ na Adi Ciganliji bašta kafe bara “Sunset” Makiška strana, gde će se aktivisti družiti i crtati sa decom prolaznicima dok će 18.04. zajedno farbati jaja za decu iz beogradskih domova „Moše Pijade“, „Zavod za psihofiziološke poremećaje i govornu patologiju profesor doktor Cvetko Brajović“ i „Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju Sremčica“ i mališane iz svratišta.
Druženje sa mališanima iz domova će se održati 19.04.2014 godine.

Osnovni cilj akcije je ulepšavanje uskršnjih praznika mališanima kojima je to potrebno ( pre svega u beogradskim domovima za nezbrinutu decu, decu bez roditeljskog staranja i decu ometenu u razvoju ).

Pozivamo Vas da nam izađete u susret i medijski propratite našu akciju.

-Želimo da pomognemo onima kojima je pomoć neophodna, da pokrenemo aktivizam kod mladih, da društvu skrenemo pažnju na probleme koji nas okružuju i da pokažemo kako uz malo volje, vremena i entuzijazma možemo da menjamo svet oko sebe, kažu iz fondacije „Osmeh na dar“ .

Nemate prava da postavite komentar.

„Strpljenje i postojanost imaju čaroban efekat, jer pred njima nestaju teškoće i prepreke.“
Džon Kvinsi Adams

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava