ImageU petak 26.09.2008.god u amfiteatru A u 10h obavljeno je prvo predavanje novoj generaciji studenata Mašinstva u školskoj 2008/09 godini. Prodekan za nastavu je pred punim amfiteatrom govorio o svemu onome što će čini život jednog studenata na Mašincu. Pogledi, pomalo zbunjeni "strogoćom govora" prodekana često su bili zamenjeni smehom kao reakcija na šale govornika. Naravno, spontani skupovi ne bi bili ono pravo da se nešto zaista čudno i ne dogodi.


  Vrteći slajdove iz priručnika o studijama na našem fakultetu, naišlo se na stranu koja je PowerPointu bila okrenuta za 90 stepeni. Glavni operater za laptopom bio je čuveni asistent matematike Goran Lazović a.k.a Laki. Na Munjinu naredbu: Ajde Lazo srećo moja zarotiraj nam ovu sliku, i nemogućnosti Lakija da to softverski uradi tog trenutka, matematičar čovek, munjevitom brzinom smišlja akciju, podiže projektor i rotira ga za 90 stepeni. Konačno dobijamo pravu sliku, i posle toga Laki dobija ogroman aplauz uz mnogo smeha.
Sve u svemu, jedan lep i interesantan dan, gde su se studenti međusobno upoznali, preuzeli svoje indekse, i naravno primetili da ove godine imamo 90 koleginica, što predstavlja rekord u poslednjih par godina :)

Nemate prava da postavite komentar.

„Živeti - to ne znači disati nego raditi.”
Žan Žak Ruso

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava