ImagePosle kažu studenti neobavešteni!? Iako su na "studentskoj vlasti" na našem fakultetu, sadašnji predsednik Studentskog parlamenta MF Mladen Lisinac, objavio je poziv svim članovima studentskog parlamenta da se 25.03.2009.god. okupe u sali 140 kako bi izglasali Pravilnik o izborima, par izbornih komisija. Sve je to uredu, ali problem nastaje o što većem prikrivanju obaveštenja. Ono što mora mora, nikako plakat ili flayer više.

Gde nastaje problem? Protivnici našem Savezu studenata i listi sa koje su predsednik Studentskog parlamenta Mladen Lisinac i Student prodekan Goran Stupar, Studentska Unija i Studentska Asocijacija MFa su se u ovom mandatu rasformirale, pa samim tim kompletnu "vlast" vrše Mladen i drugari. O radu parlamenta govori i anketa sa našeg sajta.

Pitanje koje postavljamo: Zašto u pozivu za Sednicu parlamenta ne piše da istoj mogu da prisustvuju svi studenti koji to žele?
Moguće je da bi neko od studenata imao i dobar predlog o načinu organizovanja novih izbora, formiranju lista...
Samim tim sednica ostaje zatvorena za javnost, pa zašto "ne namestiti" sve ono kako odgovara jednoj ekipi.

Kakav će sistem obaveštavanja studenata o samim izborima koji se moraju održati najkasnije do 10.04.2009.god. videćemo, ali da se zahuktava priča oko izbora može se videti SAMO na oglasnoj tabli pored kafe aparata u holu fakulteta i na oglasnoj tabli pored studentskog kluba.
Jasno je da Mladenu i ekipi u prilog ide da što manje studenata sazna za izbore, jer podsetićemo vas na rezultate od prošle godine.
Da li će se konačno studenti osvestiti i videti šta je za godinu dana urađeno u studentskom životu u organizaciji Studentskog parlamenta MF na našem fakultetu, ili će i dalje biti slepi pored očiju ostaje da vidimo. Takođe, ko će biti protivnici ostaje da se vidi kada se izbori raspišu.

Nemate prava da postavite komentar.

„Moje greške su moj život.“
Semjuel Beket

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava