czrkarijere_new_small Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i Delta Motors pozivaju zainteresovane apsolvente i diplomce Mašinskog fakulteta da se prijave za posao na poziciji "Servisni savetnik".  U nastavku vesti više informacija o samim uslovima za konkurisanje na tu poziciju.




Zadaci:
•    Zakazuje servisne preglede
•    Otvara radne naloge
•    Dijagnostikuje kvarove i neispravnosti vozila
•    Izrađuje ponude
•    Klijentima daje informacije o obavljenim intervencijama i ostalim uslugama koje servis pruža
•    Predaje vozila servisnoj službi
•    Izrađuje i šalje predračune
•    Priprema radne naloge za fakturisanje
•    Odgovoran je za kvalitet usluge prijema i isporuke vozila

Uslovi:
•    Mašinski fakultet, smer motorna vozila
•    Aktivno znanje engleskog jezika
•    MS Office
•    Vozačka dozvola B kategorije

Način prijave: Molimo zainteresovane kandidate da pošalju prijave sa kratkom biografijom na mail adresu: hr@deltamgrupa.rs , u cc mejla: saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs (subject: Servisni savetnik).

Komentari  

#5 Nezaposleni 31-01-2012 23:59
Ja sam bio na ovom konkursu. Išlo je u 3 kruga razgovora.
Testiranja su bila razna, od elementarnog poznavanja vozila, preko poznavanja konkretnih pojedinosti vezane za BMW kao brend.
Naravno, proveravalo se znanje engleskog jezika, pisano i govorno. Takodje bila su i pitanja koja su vezna za suvo mašinstvo. Sve u svemu dosta komplesno i obimno testiranje za ovakvu poziciju. Ne bih komentarisao samu radnu poziciju i zahteve poslodavca, jer živimo u Srbiji. Ne znam na kraju ko od kolega i da li se uopšte mašinski inženjer zaposlio.
#4 blueberry 26-02-2011 21:31
hehe, pa ovi se sprdaju s nama, od otpornosti na stresove do prijavnice, pa da, raznoliko je, hehe, a kazu nema posla za nas, pazi stavku ˝Odgovoran je za kvalitet usluge prijema i isporuke vozila˝, cek cek, jel mi se cini il je isti covek dao oba oglasa? fiat, delta sve su to mamini sinovi, Miskovici i ostala bagra, traze da radis minimum 3 posla a placaju te za sestinu jednog hehe
#3 darx89 09-01-2011 19:43
Tuzno ali istinito...:sad : :sad:
+1 #2 djordje 09-01-2011 18:12
mnogo bolje od nocne u trafici na okretnici
+1 #1 darx89 08-01-2011 16:02
Strasno, da zavrsim Masinski fakultet, kako bih radio na prijemnoj sluzbi, zakazivao servise i otvarao radne naloge.Ovo je sramota, dokle smo mi dosli i ne razumem kako su uopste mogli da objave ovaj oglas na sajtu fakulteta!
Verujte mi, za ovaj posao je dovoljna i srednja skola.Licno sam proveo dva dana na prijemnoj sluzbi u Mercedes-u.Iz tog razloga imam hrabrosti da ovo pisem.Mozete li da zamislite sebe kao inzenjera, kada vam dodje vozac, preda kljuceve od vozila, a na vama je sledece:1.uzmet e folije i neke celofane, kako bi zastitili tocak upravljava, rucicu menjaca i sediste, 2.ponesete sa sobom dva papira gde bi upisali reg. broj, trenutnu kilometrazu, videli da li neka lampica pokazuje kvar ili mozda u Mercedesu(trenu tnu frekfenciju na radiju).3.Vrati li se za sto, uneli to isto u bazu i 4.prosledili to servisu.
Kada je to isto vozilo gotovo, odstampate formular za potpis, predate kljuceve i to je to.
Lik kod koga sam bio na prijemnoj sluzbi, ima zavrsenu srednju saobracajnu skolu.Regularno se prijavio na konkurs i dobio posao.
Znam i da je u Srbiji uzasno tesko za posao i da je ovo premija, ako upadnes na isti, ali kao sto kazem, velika je sramota da jedan inzenjer radi posao koji bi mogao da radi frizer, koji ima polozen MS office, zna engleski i ima polozeno za B kategoriju...:s ad:

Nemate prava da postavite komentar.

„Možemo učiniti sve što poželimo ako se dovoljno dugo držimo te stvari.“
Helen Keler

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava