Kako je ranije najavljeno, danas je poslednji dan za izmirivanje finansijskih obaveza prema fakultetu. To je moguće učiniti do 14.30 časova danas.

Pre sedam dana pisalo se o neverovatnim gužvama prouzrokovane velikim brojem studenata koji su u poslednjem roku rešili da odrade sve što se tiče svojim administrativnih dužnosti. Tada se podigla velika prašina putem socijalnih mreža gde nikome nije bilo jasno zašto samo jedan šalter radi na preuzimanju dokumentacije. Redovi su se protezali glavnim holom Mašinskog fakulteta.

[FOTO] Produžen rok za regulisanje finansijskih obaveza

Međutim, iako je fakultet produžio ovaj rok za sedam dana, danas se ponavlja ista situacija (slike prikazane u nastavku ove vesti). Ponovo čekanje, ponovo redovi, ponovo nezadovoljstvo studenata.

Bilo kako bilo, krivicu je moguće svaliti na fakultet, u ovom slučaju, samo jednom.
Ovo što se danas ponavlja, jeste isključivo odgovornost samih studenata i postavlja se pitanje, ZAŠTO SMO ČEKALI POSLEDNJI DAN, kao i prethodnog puta, DA OBAVIMO SVE SVOJE OBAVEZE. Sigurno ima studenata koji su zbog određenih problema ovo morali da urade danas, ali sigurno je da je broj takvih studenata zanemarljivo mali u odnosu na broj studenata u redovima.

Već se postavljaju pitanja hoće li biti naknadnog roka. Iskreni da budemo, ne bi nas začudilo da Uprava fakulteta dozvoli još jedan rok ali uz dodatnu naknadu za neispunjavanje obaveza na vreme.
Dok nas ne lupi po džepu, nećemo se opametiti!

cekanje u redu4 masinski fakultet beograd  cekanje u redu4 masinski fakultet beograd

Tagovi

Komentari  

+4 #1 joja 09-12-2016 15:25
pa i svaki drugi dan u ovoj nedelji je bila guzva.. cekalo se po tri sata u redovima..od sest saltera da radi samo jedan.. pritom nam na pocetku godine uzmu indekse stoje kod njih po dve nedelje i to nisu mogli tada da odrade.. nego sad opet.. menjali ugovore 3 puta od prosle srede...organiz acija na nivou.

Nemate prava da postavite komentar.

„Kada jednom kreneš odustajati, to ti se pretvori u naviku.“
Vinsent Lombardi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava