uzvicnikPodsećamo vas da je danas poslednji dan za prijavu ispita u ovom ispitnom roku (ako ponovo ne bude produžen iz "nekih tehničkih razloga"). Prijava putem МУБИС sistema biće dostupna do 23h. Sutra, 21.1. od 10 do 14h biće omogućeno da lično dođete i u Studentskoj službi, proverite da li vam je prijava uspela.

Već od sutra posle 14h, "bolonjci" ukoliko niste na vreme stigli da prijavite ispite, plaćaćete 1000,00 din/ispitu za zakasnelu prijavu. Ovo je odličan primer kako proveriti da li vam je prijava prošla, posebno, ukoliko živite van Beograda, pa samo zbog jednog uvida u spisak koji je moguće postaviti na zvaničan web sajt fakultata, morate da izgubite ceo dan, umesto da npr. provedete taj dan dodatno učeći. Nadamo se da su i svi "solunci" do petka uspeli da prijave ispite putem pojedinačnih prijava i ubace ih u sandučiće zajedno sa dokazom o uplati od 1500,00 din/ispitu, iako nije postavljen ni predlog rasporeda ispita za ovu grupu studenata, pa samim tim i ne znaju kada će podini ispiti, okvirno, biti održani. Nadamo se da će se uvažiti prijava ispita i sutra do 14h za studente "solunce", kada se i završava uvid u "uspešnost prijave"!

Komentari  

#3 Mihaljo 20-01-2013 19:16
Jel ovom prijavom prijavljujemo oba ispita za ovaj rok ili samo prvi ili prijavljujemo samo onaj na koji se pojavimo :D?
Unapred hvala
#2 Administrator 20-01-2013 11:35
U zvanicnom obavestenju pise da se prijava putem interneta zavrsava 20.1. u 23h, a "solunci" prijavljuju putem pojedinacnih prijava. Kako fakultet ne radi vikendom, svi "solunci" su morali da donesu zakljucak da je to jedino moguce uraditi do petka. Donosenje zakljucaka je totalno smesno, jer pravila moraju da se propisu i JASNO navedu. Za "solunce" nista nije navedeno, a nije ostavljen ni predlog rasporeda ispita. Nadamo se da ce sutra do 14h do kada traje provera da li su vam ispiti prosli, biti moguce prijaviti ispite ukoliko to niste uradili to petka.

Nikada losije organizovan ispitni rok!
#1 maremas1 20-01-2013 11:10
Hvala Bogu, ja sam juče bio uplatio ispit i nisam imao gde da overim prijavu. Baš lepo što su za nas solunce stavili obaveštenje do kad moramo da prijavimo ispite!

Nemate prava da postavite komentar.

„Putovanje od hiljadu milja počinje jednim korakom.“
Lao Ce

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava