Mali rezime dogovora sa profesorima za Osnove automatskog upravljanja i Tehnologije mašinogradnje možete pogledati u nastavku vesti.


Tehnologija Mašinogradnje
Polaganje usmenog iz 4 dela. Okvirno, ispitivanja počinju oko 1.4.2010.god. Svaki sledeći deo polaže se na 20 dana. Izvlače se pitanja sa starih cedulja (za regualrni deo usmenog ispita) i zatim se odgovoara na pitanje iz date oblasti. Ukoliko se položi prvi deo, ide se na drugi, zatim treći pa četvri. Ukoliko se padne na jednom ispitivanju, vraćte se na standardni deo usmenog ispita. U ovom slučaju usmeni ispit važi za stalno, a moguće je i polaganje pismenog nakon ovog polaganja usmenog dela.
Vežbe i grafički radovi biće dati onim studentima koji nemaju ni uslov i za to treba da kontaktiraju asistente sa katedre za Proizvodno mašinstvo. Detaljnije informacije kroz koji dan na ovom sajtu.

Tehnologija Mašinogradnje 1
Sve isto kao i za Tehnologiju mašinogradnje osim što se usmeni polaže iz 2 dela. Detaljnije informacije kroz koji dan na ovom sajtu.

Automatsko upravljanje
Biće održana predavanja i vežbe, a ispit će se polagati parcijalno iz 2 dela. Radiće se i teoretski deo i deo sa zadacima na tim predavanjima, a na ovom linku možete skinuti predavanja za usmeni deo ispita. Ukoliko se prijavite da polažete ispit po ovom sistemu, nećete biti u mogućnosti da polažete ispit po starom načinu polaganja ispita.

SAOPŠTENJE KATEDRE ZA AU:

Prvo predavanje biće održano u utorak 16.3.2010.god u sali 308 u 14h. Tada će se obaviti i konačni dogovori oko načina izvođenja nastave i načina polaganja ispita. Sve tehničke stvari, oko prijavljivanja, ugovora, ..., obavite sa studentskom službom Mašinskog fakulteta.

Komentari  

#5 Mario 12-03-2010 06:01
Bilo bi dobro ako bi moglo nekako da se organizuje da se plati na rate, recimo bar na dve rate, prva sada odmah, druga za mesec dana, posto dosta ljudi planira da prijavi 2 ili vise ispita da polaze na ovaj nacin...Da se recimo 50% ukupne sume za sve planirane ispite plati u toku sledece nedelje, a da se ostalih 50% plati kroz mesec dana...
#4 darkman 12-03-2010 02:22
Vlado, kako se ne zna cena?
Juče sam ja lično bio kod šefa studentske službe (posle je i on bio u amfiteatru A, u 13h) i rekao je da je cena 3.000din po ispitu; i da je u te 3.000 uračunata i prijava tog ispita za junsko-julski rok. (npr. poslednji kolkvijum iz mašinogradnje je u junu; pošto smo platili 3000, ne moramo da plaćamo prijavu za taj ispit).

Da li ti imaš neku svežiju vest? Ovo je rečeno u četvrtak u 13h pred 60-70 studenata koji su bili u A (na dogovoru za fluide)
#3 vlada 12-03-2010 01:55
jos se ne zna tacno za prijavljivanje i sistem prijavljivanja kao i cena, znace se u ponedeljak taj detalj
#2 darkman 12-03-2010 01:38
3000 po ispitu; potpisuje se ugovor, pare uplatiš u pošti/banci i uplatnicu sa ugovorom predaš na šalterim studentske službe. Ko plati - taj se i prijavio.
Sve informacije za mašinogradnju ovde:
http://cent.mas.bg.ac.rs/
(ideš na nastava pa statu99).
#1 Vladimir Ivkovic 11-03-2010 17:12
masinogradnja
kada i gde cemo se prijavljivati za masinogradnju

kada cemo znati sta je prvi kolokvijum (koji deo predavanja)

koliko ce da kosta

Nemate prava da postavite komentar.

„Dobar život je nadahnut ljubavlju i vođen saznanjem.“
Bertrand Rasel

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava