Preuzimanje rešenih ugovora obavljaće se svakog radnog dana u periodu od 20.2. do 3.3.2017.god. od 13 do 14 časova u prostoriji 001.

Studenti koji se pozivaju da preuzmu ugovore su oni studenti koji do sad anisu preuzeli svoje ugovore u ranije naznačenim terminima kao i studenti koji su svoje ugovore predali u nekom od naknadnih termina. 

Postoji mogućnost da se na prikazanom spisku, greškom, nalaze i studenti koji su ipak preuzeli svoje ugovore ranije. Za njih se ovo obaveštenje ne odnosi.

Više o prethodnim tekstovima možete videti na nevedenim linkovima:

Naravno, problem o kome smo pisali ranije ispratio je kompletan proces podele ugovora, prijema i raspodela molbi. Najgore od svega jeste i to da se sa tom praksom i dalje nastavlja, i da se neko pošteno poigrao sa privatnošću podataka i informacija o samim studentima. 

O tome smo ranije pisali te vas molimo da pročitete ponovo taj tekst i zapitate se da li neko zna neke informacije o vama koje ne bi trebao da zna.
Podsetićemo vas da uvid u detalje studentskog dosijea, finansijske obaveze, molbe, odluke i sve ostalo, imaju jedino zaposleni u studentskoj službi i pored njih Uprava fakulteta. Grupa studenata ne bi smela, ni pod kojim uslovima da dodje u kontakt sa detaljima vašeg studentskog dosijea a na ovaj način svi ugovori i molbe su direktno izloženi na uvid studentima koji se "švrćkaju" po 001, čak i u vreme koje nije namenjeno raspodeli ugovora.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Dobar život je nadahnut ljubavlju i vođen saznanjem.“
Bertrand Rasel

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava