Prijava ispita za januarsko/februarski ispitni rok školske 2012/2013.god. trajaće od utorka 15.1. do nedelje 20.1.2013.god. do 23h.

 

Prijava ispita vršiće se putem МУБИС система u internet sokacima na samom fakultetu ili putem vaših računara.
Predlog rasporeda ispita možete pogledati ovde.

 

Studenti koji žele da provere da li je sam proces ispitne prijave uspeo, mogu lično to da provere u ponedeljak 21.1.2013.god. od 10 do 14h u prostorijama Studentske službe. Obratiti se Goranu Đuriću.

Pitanje broj 1:Šta bi se dogodilo da u tom periodu na proveru prijave dođe 1500 studenata? Kako izbeći gužve, redove? Kako student može biti siguran da je prijava ispita uspešno završena, kada ni Vi (IT stručnjaci) niste sigurni da će МУБИС систем odraditi svoje? Logičnije je da se po završetku procesa prijave ispita, postavi lista sa spiskom studenata po predmetima. Tako studenti mogu videti da li im je ispitna prijava prošla, i da li moraju da dolaze na ispravku, za slučaj da ih nema na spisku za određeni ispit.
Ovaj problem se već nekoliko puta ponavlja, a studenti se u 21. veku umesto internetom služe gradskim saobraćajem i dolaženjem do fakulteta nepotrebno!

 

Prijava ispita putem računara, posle gore pomenutog perioda neće biti moguća. Naknadna prijava ispita će se plaćati 1000,00 din.

 

Studenti koji polažu ispite po starom NPP-u, ispite prijavljuju pojedinačnim prijavama, koje ubacuju u sandučiće za prijavu ispita, uz plaćenu nadoknadu za ispit po isteku apsolventskog staža u iznosu od 1.500,00 dinara, koji se nalaze pored kancelarije sekretara Prodekana za nastavu.

Pitanje broj 2: Šta to studenti koji polažu ispite po starom NNP-u mogu da prijave, kada predlog raspored za polaganje ispita po starom NNP-u nije ni postavljen??? Kako studenti mogu da znaju šta da prijave, kada ni okvirno ne znaju termine polaganja ispita?

 

Primer kako da popunite pojedinačnu prijavu možete pogledati ovde.

Nemate prava da postavite komentar.

„Život svakog čoveka je put ka samom sebi.“
Herman Hese

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava