start conferenceCilj konferencije je da se prikažu najnoviji trendovi u svetu informacionih tehnologija, ali i da se prisutnima približe iskustva koja su predavači stekli kroz svoje uspešne projekte.

Značaj konferencije Start je podizanje svesti i unapređenje mobilnog i elektronskog poslovanja u Srbiji. Načelne teme na kojima se zasniva konferencija su: tržište kroz inovacije, budućnost obrazovanja i poslovanja na mobilnim platformama, kao i otvaranje novih tržišta kao posledica inovacija informacionih tehnologija.

U okviru konferencijskog dela, učesnici će se kroz interaktivna predavanja i panel diskusije upoznati sa Windows 8 operativnim sistemom, uspešnim start-up projektima u Srbiji, kao i primerima dobre prakse u primeni IT-a u našoj i susednim zemljama. Među predavačima se nalaze Ilija Studen, tvorac activeCollab alata za upravljanje i zajednički rad na projektima, Nenad Božidarević, student Računarskog fakulteta koji je bio na letnjoj praksi u Facebooku, ali i mnogi drugi. Delimičan spisak predavača, kao i opis predavanja, možete pogledati na sledećem linku. Studenti i programeri se, paralelno sa konferencijom, mogu prijaviti za učešće na 24-časovnom takmičenju u razvoju Windows 8 aplikacija.
Zahvaljujući sponzorima projekta, pobednički tim očekuju vredne nagrade!

Podsećamo, događaj će se održati 8. i 9. decembra 2012. godine na Fakultetu organizacionih nauka. Prijave i za  konferenciju i za takmičenje su otvorene do 1. decembra. Možete se prijaviti putem ovog linka.

Nemate prava da postavite komentar.

„Živeti - to ne znači disati nego raditi.”
Žan Žak Ruso

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava