Posle višednevnih nedoumica fakultet, odnosno studentska služba je odlučila da podeli par informacija sa svojim studentima koji će razjasniti barem neka pitanja.

  1. Studenti treba da izvrše izbor predmeta na studentskom servisu do nedelje 16.10.2016. godine do 24 h. - ROK PROŠAO
  2. Nakon izbora predmeta biće izvršena dodela predmeta svakom studentu i svaki student će moći “videti” dodeljene predmete u svom elektronskom indeksu. Spiskovi dodeljenih predmeta biće objavljeni na sajtu MF u ponedeljak 17.10.2016.godine.
  3. Studenti koji nisu mogli iz opravdanih razloga da ispravno izvrše izbor predmeta, moći će da eventualne ispravke i izbor predmeta obave direktno na šalterima Službe za studentske poslove u utorak 18.10. i sredu 19.10. 2016.god. od 9 h do 15 h.
  4. Takođe i studenti koji se naknadno upišu, kao i studenti kojima je odobreno odlukom Prodekana za nastavu, da mogu da izaberu predmete preko predviđene kvote, to će moći da obave na šalterima Službe za studentske poslove u utorak 18.10. i sredu 19.10. 2016.god. od 9 h do 15 h.
  5. Svi samofinansirajući studenti i budžetski studenti koji upišu predmete preko kvote, moraju da popune i zaključe Ugovor o finansiranju (2 primerka) sa Mašinskom fakultetom.
  6. Za eventualno umanjenje školarine, studenti dostavljaju Službi za studentske poslove, Obraz o ispunjenim predispitnim obavezama, u kojem su profesori svojim potpisima potvrdili da su studenti ispunili obaveze.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Život svakog čoveka je put ka samom sebi.“
Herman Hese

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava