Izbor predmeta za školsku 2016/17.god. na Osnovnim akademskim studijama, biće produžen i trajaće do nedelje 16.10.2016.god. do 24h.

Produženje rokova za sve upisne obaveze je nešto na šta smo navikli proteklih dana i nedelja. Elektronski informacioni sistem, studentski servis nije se pokazao dovoljno spremnim za početak školske godine. Naravno, upotpunjen lošom organizacijom od strane fakulteta, kao i ponekom psovkom prema studentima od strane onih koji su isti haos i zakuvali.

Smatramo da je ovo "za nauk" Upravi fakulteta da se "prase ne goiji uoči Božića" jer stotine neoinformisanih studenata koji su zbunjeni sve učestalijim ponuđenim opcijama za upis u narednu godinu studija, ne moraju da ispaštaju zbog loše organizovanosti samog upisnog procesa. Znamo da Uprava želi da spoji "lepo i korisno", ali nekada treba znati gde stati i gde povući liniju. Svi upisni rokovi su probijeni. Predavanja su otpočela naveliko, a sami studenti ne znaju ni kojim grupama pripadaju.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Postoje dve vrste ljudi - oni koji rade i oni koji pobiru slavu za napravljeno. Potrudite se da uvek budete u prvoj grupi jer je tu znatno manja konkurencija.“
Indira Gandi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava