Pod pokroviteljstvom agencije Campus France, francuski instituti iz Beograda, Sofije, Skoplja i Podgorice, organizuju četvrti "Putujući studentski sajam" koji će se održati u holu Rektorata Univerziteta u Beogradu u ponedeljak 4.11.2013.god. od 10h do 17h. Studenti će ovom prilikom moći da dobiju informacije o studijama u Francuskoj kao i o frankofonim studijama u regionu.

Ovaj jednodnevni sajam okupiće predstavnike francuskih univerziteta, rukovodioce francuskih ili frankofonih studijskih programa u Srbiji i Bugarskoj, kao i predstavnike Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Frankofone univerzitetske agencije, Infostuda i programa Tempus i Erasmus Mundus. Da biste se dobro pripremili za univerzitetsku 2014/2015. godinu, dođite i informišite se o studijama u Francuskoj, francusko-srpskim programima i o mogućnostima finansiranja vaših studija!

Putujući studentski sajam je i dobra prilika i pravo mesto da Ambasada Francuske u Srbiji i Francuski institut u Srbiji pokrenu novu kampanju za dodelu stipendija Francuske Vlade za Master 2 i doktorske studije u komentorstvu za univerzitetsku 2014/2015. godinu. Konkurs ce biti otvoren od 4.11.2013. do 18.03.2014. godine. Stipendije koje dodeljuje Francuska Vlada imaju za cilj jačanje veza i saradnje između Francuske i Srbije kao i podsticanje mobilnosti studenata.

Nemate prava da postavite komentar.

„Dobar život je nadahnut ljubavlju i vođen saznanjem.“
Bertrand Rasel

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava