Univerzitet u Beogradu organizovaće  4.Sajam stipendija 27-28.septembra 2017.

Univerzitet u Beogradu će i ove godine organizovati Sajam stipendija u zgradi Rektorata na Studentskom trgu u Beogradu. Sajam će, kao i prošle godine, trajati dva dana i održaće se 27.i 28. septembra 2017.godine. 

Organizacijom ove manifestacije imamo želju da podignemo nivo informisanosti studenata o mogućnostima nastavka studija u Srbiji i inostranstvu, uslovima koje bi trebalo da ispunjavaju da bi uspešno upisali željene studije, veštinama koje su im potrebne prilikom prijave, značaju proaktivnog stava, pravovremene informisanosti, celoživotnog učenja i mobilnosti. Pored državnih institucija, fondova i nevladinih organizacija, na sajmu učestvuju i kompanije, ambasade i ustanove koje dodeljuju stipendije studentima za studiranje i usavršavanje u zemlji i inostranstvu. 

Prvog dana Sajma, nakon svečanog otvaranja, predstavnici Univerziteta u Beogradu predstaviće mogućnosti za mobilnost studenata, nastavnika i istraživača Univerziteta u Beogradu, aktuelne mere podrške, nagrađivanja i stipendiranja studenata, mogućnosti za karijerno informisanje i savetovanje po pitanju nastavka studija i, na kraju, biće organizovano predavanje o tehnikama polaganja međunarodno priznatih ispita stranih jezika. Drugog dana Sajma, biće organizovane informativno-konsultativne sesije od 10 do 16 časova u holu i dvorištu Rektorata, i prateći program prezentacija u Svečanoj sali, tokom kog će učesnici Sajma moći da predstave svoje programe i daju savete i smernice zainteresovanim posetiocima. 

Detaljnije informacije i program biće dostupni na sajtu Centra za razvoj karijere.

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Diploma nije znak da je čovek koji jej ima gotov proizvod, već da je spreman za život.”
Edvard Moli

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava