Mladen LisinacZa sutra, sredu 29.04.2009.god. za 13h zakazana je sednica Studentskog parlamenta MF-a, gde jedna od tačaka dnevnog reda "bode oči". Tačka 2. glasi: "Izmene i dopune Poslovnika o radu Studentskog parlamenta Mašinskog fakulteta u Beogradu". Šta ovo znači?

  Da li to sadašnji predsednik Mladen Lisinac pokušava da promeni neke odredbe Poslovnika o radu ili nešto drugo videćemo. Da se nešto čudno dešava, vidi se iz toga da spisak studenata koji su glasali na nedavno održanim izborima za Studentski parlament MF-a, Lisinac ne dozvoljava nikome da ga vidi, pa čak ni nosiocima lista koje su učestvovale na izborima. Vadi se pričom da je taj spisak kod Studenta prodekana Gorana Stupara i da ga mogu od njega uzeti. Naravno, ta priča traje već dve nedelje, pošto Goran Stupar nije bio na fakultetu za to vreme iako je na istom viđen u tom periodu.
  Da sve bude još smešnije, sednica na kojoj bi bio prisutan novi saziv članova Studentskog parlamenta, MF-a gde bi ujedno bilo izabrano i novo rukovodstvo studentskog parlamenta, neće biti održana u septembru kako bi novi saziv počeo da funkcioniše od 1. oktobra 2009. god. Razlog tome je taj, da sadašnji predsednik Mladen Lisinac neće biti tu, kako i sam kaže biće na letovanju.
 Podsećamo vas da aktivnosti u vezi septembarskog roka počinju već 24.8.2009.god. pa on kao aktuelni predsednik neće biti tu za slučaj da ne daj Bože nastanu problemi sa studentima oko samog roka, a isto tako i oko upisa u narednu godinu, koje bi on kao "studentski lider" trebao da reši. Da li će mu letovanje od punih mesec dana biti totalni užitak, ili je to samo izgovor kako bi na vlasti ostao do poslednjeg dana ostaje da vidimo. Naravno, ova priča ne bi bila prazna da nova "koalicija" nije sklopila dogovor oko upravljanja Studentskim parlamentom MF-a, pa pošto će biti u manjini, Lisinac na sve moguće načine pokušava da se održi na vlasti.
 Šta je to uradio za studente MF-a u svom mandatu nismo videli, ali jesmo da je sebe uvukao u određene pozicije Izvršnih odbora i u pozicije u Studentskom parlamentu Univerziteta u Beogradu...
 Hvala Mladene što postojiš zbog nas, nas studenata.

Nemate prava da postavite komentar.

„Postoje dve vrste ljudi - oni koji rade i oni koji pobiru slavu za napravljeno. Potrudite se da uvek budete u prvoj grupi jer je tu znatno manja konkurencija.“
Indira Gandi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava