Sosijete ženeral banka obogatila je svoju ponudu novim setom proizvoda i usluga za studente. Studentima svih univerziteta, banka će odobravati povoljne dinarske kredite za finansiranje studija. Nosioci kredita su klijenti sa platom, u većini slučajeva roditelji.


Ti krediti povoljniji su od klasičnih keš i potrošačkih zajmova.

Cilj je da se mladima omogući lakše sticanje željene univerzitetske diplome, kao i da imaju povoljnije uslove za bezbrižnije studije, rasterećene svakodnevnih trzavica oko finansiranja školovanja. Pored iznosa kredita za finansiranje osnovnih studija koji banka uplaćuje direktno na račun izabranog fakulteta prema profakturi, mladi akademci će moći da dobiju i dodatni keš u iznosu do 25 odsto školarine za propratne troškove kao što je plaćanje ispita, kupovinu knjiga i slično.

U okviru banke, osnovan je “Omladinski savetodavni tim“ koji je jedinstven u bankarskom sektoru u Srbiji a ima za cilj da uključi studente u razvoj usluga i proizvoda za mlade kao i da demistifikuje i približi bankarski sektor mladima.

Cilj je i da se kroz posebno kreirane proizvode, mladi ljude od početka edukuji i upoznaju sa upravljanjem ličnim finansijama. U tu svrhu je razvijen niz studentskih proizvoda koji su tu da bi finansijski olakšali roditeljima i studentima ne samo upis na fakultet, već i celo školovanje i rešili svakodnevne finansijske potrebe o kojima studenti još ne razmišljaju kao što je besplatan paket račun po meri studenata.

Nemate prava da postavite komentar.

„Postoje dve vrste ljudi - oni koji rade i oni koji pobiru slavu za napravljeno. Potrudite se da uvek budete u prvoj grupi jer je tu znatno manja konkurencija.“
Indira Gandi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava