eestec"Soft Skills Academy – Unapredi svoje sposobnosti!" je besplatni seminar ličnih i profesionalnih veština namenjen studentima svih fakulteta u Beogradu, koji se ove godine održava u periodu od 9-13. aprila 2013.god. Prijave su otvorene do 30. marta.

Ovaj petodnevni događaj podstiče studente na rad na sopstvenom usavršavanju. Učešće na Akademiji će uzeti 50 najboljih kandidata, koji će učestvovati na treninzima iz oblasti „mekih” veština. Utisci učesnika prethodnih Akademija su vrlo impresivni! Zapravo, oni nam svedoče da je u današnje vreme velike konkurencije učešće na događaju ovog tipa upravo ono što mladog, ambicioznog čoveka ističe prilikom konkurisanja za posao. Značaj ovog projekta su prepoznali Univerzitet u Beogradu, Elektrotehnički fakultet u Beogradu i Agencija za evropske integracije i saradnju sa udruženjima Grada Beograda.

Radom na brojnim lokalnim i internacionalnim projektima, potrebom da se isti prezentuju, komunikacijom usmerenom ka kompanijama i medijima i radom u različitim timovima, članovi Isteka su stekli veštine koje ih vidno ističu od kolega koji se kroz studije nisu susretali sa pomenutim prilikama. Budući da sistemom obrazovanja nije obuhvaćen program okrenut mekim veštinama, došli smo na ideju da organizovanjem ovakvog događaja možemo da omogućimo studentima svih fakulteta u Beogradu da iskuse ovakve treninge i upotpuno stručno znanje.

Studenti će nakon Akademije, pre svega, steći jedno neprocenjivo iskustvo, uspostaviti kontakte sa najambicioznijim studentima u Beogradu i vodećim kompanijama u oblasti konsaltinga. Po završetku Akademije, svako od učesnika će dobiti sertifikat potpisan od strane kompanija učesnica, kao i CV suplement sadržan od opisa svih odslušanih treninga, koji se može priložiti uz CV pri konkurisanju za posao.

Da li ste spremni da u toku godine iskoristite svaku priliku i šansu koja vam se pruža da unapredite sebe i tako olakšate sebi ulazak u poslovni svet i komunikaciju sa zaposlenima? Da predstavite sebe na najbolji mogući način i radite na svojim prezentacionim i komunikacionim veštinama?

Prijavi se!

Radite na sebi u toku godine! Iskoristite svaku priliku koja vam se pruža!

Više o samom projektu možete saznati na sajtu Akademije.

Nemate prava da postavite komentar.

„Kada jednom kreneš odustajati, to ti se pretvori u naviku.“
Vinsent Lombardi

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava