Poštovane kolegenice i kolege, ekipa MASINAC.org vam želi srećnu Novu godinu i božićne praznike!

Nadamo se da ćemo svi zajedno u novoj 2018. godini imati puno uspeha kao i do sada, kako na privatnom tako i na profesionalnom planu.

Želimo da u novoj godini svi ostvarite uslov za budžet (a i mi sa vama). Želimo vam da ispite polažete iz prve i da ne morate da plaćate 800 dinara po svakoj ispitnoj prijavi.
Takođe, profesorima i asistentima želimo da i dalje čine Mašinac posebnim tako što će nastaviti da unapređuju svoj pristup prenosa znanja na studente i još više ih motivisati da postatu i ostanu najbolji kadrovi koje ova država ima iz oblasti mašinstva.

Neka naši studenti sportisti i dalje budu u vrhu sportskih takmičenja. Neka naši studenti iz formula, avio i tima razvoja brodova, studenti koji rešavaju studiju slučaja, ali i svi oni ostali koji svojim znanjem doprinose razvoju mašinstva kao nauke, neka zablistaju još jače u 2018. godini.

Očekujemo da ćemo u 2018. godini imati prave studentske predstavnike koji će se jasno boriti za bolji studentski standard na Mašincu, i da neće dozvoliti Upravi da misli da su studenti tu zbog fakulteta. Fakultet je tu zbog studenata.

Nadamo se da će zgada našeg fakulteta postati modernija, laboratore opremljenije. Željno iščekujemo da će se pravila upisa i studiranja znati pre početka same školske godine, u kojoj će se proces upisa i prijavljivanja ispita odigrati nesmetano.

Podsećamo vas da je ovo će 2018.god biti dvanaesta godina postojanja portala MASINAC.org

Živeli!

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Strpljenje i postojanost imaju čaroban efekat, jer pred njima nestaju teškoće i prepreke.“
Džon Kvinsi Adams

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava