Studenti u susret nauci (StES) 2015 je 8. tradicionalna studentska konferencija sa međunarodnim učešćem u organizaciji Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci. Konferencija daje izazovnu mogućnost mladim naučnicima i istraživačima da odmjere svoje snage u međunarodnim okvirima pri tome da saznaju nešto novo iz naučne oblasti za koju se školuju.


StES je organizovan prvi put 2008. godine sa jedinim ciljem da se otvore studentima vrata prema nauci i tehnologiji.


Otvoren je poziv za prijavu radova i učešća na 8. naučno-stručnom skup „Studenti u susret nauci“ (“Students Encountering Science”- SteS 2015), koji će se održati u Banjoj Luci od 25. do 27. novembra 2015. godine, u organizaciji Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci.

Rok za prijem sažetaka je 1. septembar 1. oktobar 2015. godine, dok je rok za potvrdu učešće na skupu 10. oktobar 2015. godine.


Naučno-stručni skup „Studenti u susret nauci“, sa međunarodnim učešćem je multidisciplinarnog karaktera, te je moguće prijaviti sažetke iz svih naučnih oblasti. Kako ističu organizatori, cilj skupa je unapređenje naučno-istraživačkog rada studenata, promovisanje naučnog duha akademske zajednice, razmjena mišljenja i ideja i stvaranje novih prijateljstva.

Više informacija na internet stranici: www.stes.rs.ba ili kontatkom na imejl adresu: info@stes.rs.ba

Tagovi

Nemate prava da postavite komentar.

„Putovanje od hiljadu milja počinje jednim korakom.“
Lao Ce

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava