U nastavku vesti sledi saopštenje o konačnim ranglistama za dodelu stipendija grada Beograda studentima sa invaliditetom.


GRADSKA UPRAVA GRADA BEOGRADA
Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu
Komisija za dodelu stipendija učenicima i studentima u 2012. godini i Komisija za dodelu stipendija učenicima i studentima sa invaliditetom u 2012. godini

objavljuju

KONAČNE RANG-LISTE ZA DODELU STIPENDIJA UČENICIMA I STUDENTIMA SA INVALIDITETOM I UČENICIMA I STUDENTIMA U 2012. GODINI

Na osnovu konkursa za dodelu stipendija učenicima i studentima sa invaliditetom u 2012. godini i konkursa za dodelu stipendija učenicima i studentima u 2012. godini, objavljenih u dnevnim novinama 6. marta 2012. godine, obveštavamo sve zainteresovane da se konačne rang-liste nalaze na ovoj stranici (na dnu).

Potpisivanje ugovora o stipendiranju sa srednjoškolcima i studentima sa invaliditetom kojima je dodeljena stipendija grada Beograda u 2012. godini obaviće se 30. avgusta (četvrtak) u Sekretarijatu za obrazovanje i dečju zaštitu, Kraljice Marije 1, XX sprat, od 10 do 15 časova.

Potpisivanje ugovora sa srednjoškolcima i studentima kojima je dodeljena stipendija u 2012. godini obaviće se 6. septembra 2012. (četvrtak) za srednjoškolce i 7. septembra (petak) za studente u Sekretarijatu za obrazovanje i dečju zaštitu, Kraljice Marije 1, XX sprat, od 10 do 15 časova.

Prilikom potpisivanja ugovora potrebno je da svi srednjoškolci i studenti prilože fotokopiju lične karte vlasnika tekućeg računa i potpisnika ugovora i fotokopiju kartice tekućeg računa (sa vidljivim brojem tekućeg računa ili fotokopiju ugovora o otvaranju tekućeg računa) na koji će stipendija biti uplaćivana. Svi maloletni učenici koji su u međuvremenu postali punoletni takođe treba da dostave navedena dokumenta.

Spisak možete pogledati ovde.

Nemate prava da postavite komentar.

„Naše živote više oblikuju naša očekivanja i nadanja nego li naše iskustvo.“
Bernard Šo

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava