Izbori za novi saziv Studentskog parlamenta održaće se u utorak 2.4.2013.god. Ukoliko želite da učestvujete na ovogodišnjim izborima, potrebno je da do četvrtka 21.3.2013.god. podnesete izbornu listu sa vašim kandidatima za studentski parlament i listom 60 potpisnika (studenata koji vas podržavaju). Izađite u što većem broju i promenite trenutnu vladajuću garnituru Saveza studenata, koja poslednjih par godina ništa nije učinila za bolji studentski standard na Mašincu!

Komentari  

-1 #2 Mare91 24-03-2013 16:10
Uz duzno postovanje kolegi soluncu, imam par primedbi na njegov komentar. Ruzno je sto prica o nekome koga uopste ne poznaje, sto se vidi u navodjenju imena i prezimena "Nenad Taba...". Predstavnik Sportskog udruzenja na izborima za parlament je Nenad Tabandzelic, za one koji nisu upuceni, taj decko je, pored toga sto je predsednik Sportskog udruzenja, saradnik na katedri za OMK, i koji je prosle godine na Masinijadi, zajedno sa koleginicom koja je takodje clan Sportskog udruzenja, osvetlao obraz naseg fakulteta na takmicenju u znanju osvojivsi 1. mesto iz Masinskih elemenata, sto znaci da i medju sportistima ima onih koji uce, rade i znaju. I zasto takvi ne predstavlaju nas fakultet i zalazu se za nase interese?!
I zasto ne pruziti sansu nekom drugom da nesto uradi za nas studente i popravi sadasnje stanje, kada oni, koji su tu vec godinama, nista nisu ucinili po tom pitanju?!
+1 #1 solunac aleksa 22-03-2013 00:46
Koliko sam saznao kod saveza i parlamenta predsednik je razlicita osoba, a lista koja se kandidovala za parlament i nosilac VASE liste student koji je ujedno i predsednik sportista (Nenad Taba...). Jel predsednik VASE liste koristi sportiste za ulazak neke stranke na fakultet. Mislim da bi lepo popunio stranice popularnog CV-a, ali sam siguran da nebi nista poboljsao sto se tice studenata i uslova studiranja na Masincu. Ovakav forum treba da koristi studentima u smislu da im olaksa studiranje i da student dodje brze do znacajnih informacija. Kao solunac ovakav tekst citam svakog marta u godini proteklih ... :-) Pikajte fucu i PES oni pikado i budite kolege a ne neke zavadjene strane...

Nemate prava da postavite komentar.

„Diploma nije znak da je čovek koji jej ima gotov proizvod, već da je spreman za život.”
Edvard Moli

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava