surveyKao i svake godine, i ove, informacije o održavanju izbora za Studentski parlament stigle su kasno. Od predsednika parlamenta Marka Gojaka dobili smo obaveštenje da će izbori biti održani u utorak 8.4.2014.god. od 10 do 17h. Svi oni koju su želeli da učestvuju na ovim izborima sa svojim listama imali su rok do danas do 14h da prijave svoje liste.

Liste su morale biti sačinjene od imena 15 studenata MF-a. Da bi prijavljena lista bila validna potrebno je da imate 60 prikupljenih potpisa onih koji vas podržavaju. 

Sve ovo bi bilo uredu da nama ovo saopštenje nije stiglo 31.3.2014.god. u 21.30h. Jasno je da je na ovaj način sakrivena informacija od studenata, odnosno kasno im je prezentovana. O transparentnosti izbora uvek možemo diskutovati ali da je ovo odrađeno na krajnje neodgovoran način prema svim studentima, jeste. Kao i prethodnih godina.

Zbog načina na koji su se ovi izbori organizovali, nismo želeli da pridodajemo značaju ovu informaciju. Za godinu dana ništa nije urađeno, studentski standard nije unapređen. Tu i tamo se "promuva" neka informacija o reklamiranju apsolventskih ekskurzija i to je sve.

Ovom prilikom želimo fer i korektnu izbornu trku između verovatno jedino dve prijavljene grupacije, SSMF i grupa studenata koju predvodi Marko Gojak, aktuelni predsednik parlamenta.

Kako je to sve izgledalo prošle godine, možete pogledati na flayerima koji su deljeni danima...

ssmf
izbori 2013 smalll

Nemate prava da postavite komentar.

„Dobar život je nadahnut ljubavlju i vođen saznanjem.“
Bertrand Rasel

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava