surveyKako je ovo proleće rezervisano za izbore na nekim Republičkim nivoima, tako će uskoro i na Mašincu krenuti priča o izborima za Studentski parlament MFa. Oni će biti održani u Aprilu ove godine. Stoga obaveštavamo sve studente da se uključe u ovu trku, da oforme svoje liste, polako otpočnu sa prikupljanjem potpisa za kandidaturu i budu spremni za dan održavanja izbora. Podsetićemo vas da su prošle godine učestovale samo dve studentske liste. Zalaganjem Saveza studenata, svi bitni datumi su se krili, tako da studenti nisu ni imali vremena da se valjano organizuju. Što više ideja i planova studentski život će biti zanimljiviji.

Komentari  

#2 Elvis Ilic 29-03-2014 21:30
KAda politika udje u obrazovanu ustanovu, to vise nije obrazovana ustanova. Ukinuo bih ja svima vama i sportsko udruzenje i savez studenata kao jedinstvena udruzenja. Kao sto je ovoj drzavi potreban jednopartijski rezim, tako bi trebalo uvesti i na fakultetu, a ne da nas i jedni i drugi zamarate vasim prepucavanjima i nezadovoljstvom ! Dosta mi je da svakog aprila ispred fakulteta stoje one cure i dosadjuju svakom studentu da ide da glasa! Ni jedni ni drugi niste nista bolji od politicara koje gledamo svaki dan na televiziji i bilbordima!
+10 #1 ? 19-02-2014 05:45
Uredu je to sto su oni krili datum, mozda i nisu, jer zna se da su izbori za parlament u aprilu (tada stizu poruke sa obe strane, Milena prednjaci godinama), ali sta su ovi vasi piuni uradili kako bi glasali za vas? Sakrio bi se u misju rupu posle svega sto su radili ove godine. Vas cilj je ostvaren. zurke na masincu, novac u dzepu, mesto na katedri. Sramota je sto trujete brucose, delite dezinformacije, a u aprilu pomazete na kolokvijumima (direktno i indirektno), kako bi glasali za vas.

Nemate prava da postavite komentar.

„Dobar život je nadahnut ljubavlju i vođen saznanjem.“
Bertrand Rasel

Facebook grupe

Studenti Mašinskog fakulteta u Beogradu
Pridružite se!
Brucoši 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
II godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!
III godina 2018/19
Mašinski fakultet Beograd
Pridružite se!

Anketa

Da li će se kvalitet nastave poboljšati povećanjem školarina?

Nastava